הי אירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי אירנה
    יעלי25
    15/10/2010

כתבת לי הרבה בקשר לפרנויה אב לא הבנתי מה אני יכולה לעשות נגד זה ....אני נ טולת 2 כדורים של ציפרלקס ביום ואני לא מרגישה את השינוי..כבר כמה שנים זה ככה אני כל היום חושבת על הדברים הרעים שאני עושה או עשיתי ולזה לא נותן לי מנוח כי אני מרגישה שאני תמיד לא בסדר ותמיד אני חושבת שכועסים עליי או משקרים לי או מנסים לפגוע בי מאחורי הגב...אני לא מבינה למה אני לא מרגישה שהכדורים עוזרים לי ואני מרגישה שאני לוקחת אותם סתם..מה אני יכולה לעשות עם זה כבר נמאס לי...אני מרגישה רע ולא יודעת כבר מה לעשות עם הפסיכיאטר שלי הוא עושה לי טובה שהוא עונה לי...והוא לוקח לי הרבה כסף על כל מפגש אני לא יודעת מה לעשות..וגם עליתי במשקל בגלל הציפלקס הזה וגם מבחינה מינית אנ ילא מאושרת כי זה פוגע לי במערכת יחסים...מצטערת שאני משגעת אותך עם הדברים שלי אבל אני לא יודעת עם מי להתייעץ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי אירנה

הוספת תגובה

• הי אירנה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/10/2010

יעלי שלום,

ייתכן וכדאי לשקול חוות דעת נוספת מפסיכיאטר אחר. נראה, שהטיפול התרופתי הנוכחי לא עוזר לך, ייתכן וכדאי להחליף תרופות. בנוסף, כיוון שהבעיה היא בצורת החשיבה, ניתן ללמוד לזהות ולשנות דפוסי החשיבה מגבילה. כלים אלה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). הדרך הכי טובה להתמודד עם המצב היא לשלב תרופות מתאימות ו CBT.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו