מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אירנהיעלי2515/10/2010
כתבת לי הרבה בקשר לפרנויה אב לא הבנתי מה אני יכולה לעשות נגד זה ....אני נ טולת 2 כדורים של ציפרלקס ביום ואני לא מרגישה את השינוי..כבר כמה שנים זה ככה אני כל היום חושבת על הדברים הרעים שאני עושה או עשיתי ולזה לא נותן לי מנוח כי אני מרגישה שאני תמיד לא בסדר ותמיד אני חושבת שכועסים עליי או משקרים לי או מנסים לפגוע בי מאחורי הגב...אני לא מבינה למה אני לא מרגישה שהכדורים עוזרים לי ואני מרגישה שאני לוקחת אותם סתם..מה אני יכולה לעשות עם זה כבר נמאס לי...אני מרגישה רע ולא יודעת כבר מה לעשות עם הפסיכיאטר שלי הוא עושה לי טובה שהוא עונה לי...והוא לוקח לי הרבה כסף על כל מפגש אני לא יודעת מה לעשות..וגם עליתי במשקל בגלל הציפלקס הזה וגם מבחינה מינית אנ ילא מאושרת כי זה פוגע לי במערכת יחסים...מצטערת שאני משגעת אותך עם הדברים שלי אבל אני לא יודעת עם מי להתייעץ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אירנה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל19/10/2010יעלי שלום,
ייתכן וכדאי לשקול חוות דעת נוספת מפסיכיאטר אחר. נראה, שהטיפול התרופתי הנוכחי לא עוזר לך, ייתכן וכדאי להחליף תרופות. בנוסף, כיוון שהבעיה היא בצורת החשיבה, ניתן ללמוד לזהות ולשנות דפוסי החשיבה מגבילה. כלים אלה ניתן ללמוד בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). הדרך הכי טובה להתמודד עם המצב היא לשלב תרופות מתאימות ו CBT.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תודה על פנייתך לפורום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)