מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהגלילית16/10/2010
אני בת כ-59, ועברתי התקף חרדה איום ביום שלישי שעבר, פוניתי למיון ושם כן דלקת קרום המוח לא דלקת קרום המוח, בקיצור הסתבר כי כל הבדיקות יצאו שליליות והכל בסדר, רק שאני מלאת חרדות, אני חייבת לציין כאן כי לפני 4 שנים איבדתי את אמי שהיתה חברתי הטובה ביותר, והשנה איבדתי את אבי בארה''ב, שהיה עיתונאי פרי לאנסר ואישיות מענינת וכן את חמות לפני כפחות מחודש, הגעתי למצב בו אני רוצה לקשור את בני משפחתי בשלשלאות ברזל ולא לתת להם לזוז ממני, אך בעלי חייב לצאת לחו'ל [בתוקף עבודתו למשך חודשיים] וילדיי, כפי שהינכם יודעים הרי ילדים גדולים פורשים מן הקן, ובלילה, הזיעה תוקפת אותי החולשה, הדופק המהיר, והחלומות הלא סימפטיים, כרגע בבית החולים קיבלתי טיפול sos קלונקס, אני מעונינת לשוב ולהינות מהחיים לצד משפחתי [ואגב אני לאחר ניתוח ראש ב-2003] ותחת ביקורת, עיזרו לי הגיעו מים עד נפש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל19/10/2010שלום לך,
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חרדה היא לשלב טיפול תרופתי אנטי חרדתיי (מקבוצת SSRI או SNRI) ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). ניתן לשלב גם ביופידבק. טיפול CBT הינו קצר וממוקד ובמהלכו ניתן ללמוד כלים להתמודדות יעילה בהווה וגם לטווח הארוך. כלים אלה מאפשרים למנוע חזרתיות של החרדה בעתיד.
אשמח לענות על שאולות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה לד"ר אירנה
נ21/10/2010אם לוקחים כדורים מדע צריך גם שיחות הרי פסיכאטר ממש אומר שציפרלקס למשל מפסיק את החרדה? אז למה שיחות ?
יש לי בעיה רצינית לגבי תרופות בגלל שזה באמת לא מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
כהן גלילית19/10/2010החלטתי על דעת עצמי, כי אולי באם אשלב יוגה נשימות,מדיטציה, וביופידבק, אוכל
לעזור לעצמי לעלות על דרך המלך, ולומר שלום לחרדות, יחד עם ציור, טיולי מוזיאונים,
הרצאות ועוד,
כמו כן, אני קוראת הרבה וכותבת לעצמי הרבה, כך אני מצליחה להביע את עצמי,
מה שכן הבעיה הינה בעת השינה, חלומות שחוזרים על עצמם כבר כמה שנים, ומהם
אני מתעוררת בתחושה לא נעימה, ואז יש חוסר שינה,
אשמח מאד באם תדריכי אותי לגבי הדרך בה בחרתי, האם היא נכונה,
ושוב אלפי תודות,
והמשך ערב ניפלא, גלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל26/10/2010בחרת בדרך מצויינת, תמשיכי כך. הרפיה, מדיטציה וביופידבק יכולים לעזור לך גם בהתמודדות עם הפרעות שינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)