חרדה חברתית פסיכולוג ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית פסיכולוג ותרופות
    פילסברי
    17/10/2010

אני בת 25. יש לי חרדה חברתית שאני מתקשה להתמודד איתה ודיכאון...אני הולכת לפסיכולוג כמעט שנה ולאחרונה הוא המליץ שאני אנסה לשלב טיפול תרופתי. העניין .הוא כזה...
    באותו רגע כשהוא העלה את הנושא כל מה שרץ לי בראש הוא שהוא פסיכולוג, מכאן שהוא לא יכול לתת לי מרשם, הוא ייאלץ להפנות אותי למישהו אחר.. החרדה החברתית שלי שוב הרימה ראש..."שוב אנשים זרים? אני אצטרך ללכת למישהו אחר לקבלת מרשם? אני אצטרך ללכת פיסית לבית מרקחת ולדבר עם רוקח? וכו' וכו'.. ואני מוצאת את עצמי מתקשה לדבר איתו על זה, ויודעת שבכך אני מונעת מעצמי טיפול שיכול להועיל.
    אפשר בבקשה לקבל עצה, או לפחות תשובה לאיך עובד כל התהליך הזה..? או אולי אני בכלל טועה ואת המרשם הוא בכלל מביא לי ?

מודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה חברתית פסיכולוג ותרופות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/10/2010

שלום לך,

פסיכולוג לא יכול להביא לך מרשם. את צריכה לפנות להתיעצות עם רופא פסיכיאטר. הפסיכולוג שלך יכול לכתוב מכתב לרופא בו הוא יסביר ממה את סובלת. זה יכול להקל מעט עליך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו