מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצהנ19/10/2010
שלום ד"ר
הלכתי לפסיכאיטר בשל חרדות והתקפים חזקים מאוד. וחוסר חשק מוחלט מלבד מה שצריך לעשות עבודה טיפול בילדים שלי וכו' אבל לא יוצאת או מבלה גם בנסיעה אני סובלת מהתקפים נוראים .
קבלתי המצלצה מרופא ממוחה לקחת רסיטל או ציפרלקס אני מפחדת לקחת כדורים
השתמשתי כמה פעים בכדורי הרגעה זה עזר לא גרם לשמחה אבל שיחרור בהחלט כן
מה דעתך על גרייה מגנטית האם יעיל למה שסיפרתי ? אציין שלהגיע לרופא ליעוץ סבלתי מהתקפים נוראים זרמים בפנים לחץ הרדמות רגלים וידים וכל זה ואני לא נהגתי
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן19/10/2010שלום. ציפראמיל וציפרלקס -תרופות יעילות ובטוחות ממשפחת חוסמי ספיגה חוזרת של סרוטונין (SSRI). משתמשים בתרופות האלו בדיכאון, טיפול בהפרעה כפייתית (obsessive-copulsive disorder), בהפרעת חרדה (panic disorder), ובתסמונת קדם וסתית.
מידע נוסף על טיפול בדיכאון וחרדה כולל גרייה מגנטית ניתן לקרוא בכתבות: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6148
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7705
תרגישי טוב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לעצה לד"ר אלונה
נ19/10/2010אני מפחדת מתלות בכדורים ושמעתי מאנשים שזה לא תמיד עוזר האם זה הטיפול הכי יעיל להתקפים ודיכדוך ועצבים וחוסר שקט אני רוצה ללכת על הבטוח ביותר ולהתרפא באופן סופי. הפחד שלי להיות כמו המון שהתחילו עם כדורים ולא מצאו פיתרון ועדין סובלים וממשיכים עם כדורים לאורך כל החיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הטיפול בגריה מגנטית יעיל לטיפול
נ19/10/2010האם הטיפול לחרדה לחץ ודיכדוך מועיל הטיפול ההגריה מגנטית לפני טיפול בכדורים
האם בארץ טופלו והבריאו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נ20/10/2010באיזה כדור יש הכי פחות תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
נ21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)