מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותשקד26/10/2010
שלום,
אני בת 22
וסובלת מפחד רציני במקומות סגורים וחנוקים.
לפני כל פעם שאני צריכה ללכת למקומות כמו קניונים וכאלה אני כל היום חושבת על המעלית שאצטרך לעלות והחניון התת קרקעי שאצטרך לחנות בו וכן הלאה.
מרוב כך אני כל היום שוקעת במחשבות על זה.. מה יהיה? אולי אני לא אלך? לפעמים אני יכולה לשכב במיטה ולחשוב כל כך הרבה ופתאום אני מקבלת כמו זרם חשמל במוח שממש מקפיץ אותי עד כדי בהלה. זה קורה לי במקרים נדירים
אחרי בירורים הבנתי שזה קורה למי שחרד כל הזמן..?
במה מדובר?
האם זה מסוכן לטווח הרחוק? או הקרוב?
איך מטפלים?
יש לציין כי אני לא נוטלת שום תרופות חרדה.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן30/10/2010שלום. אני מאוד ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר כדי לטפל בחרדות. שילוב של תרופות אנטי חרדתיות וטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) זאת הדרך הנכונה להתמודד עם מצבך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר
שקד30/10/2010תודה על התגובה.. כעת לפני הנסיעה אין לי את האופציה לפנות לשם רק לאחר הנסיעה. תודה!!
אך עדין לא קיבלתי תשובה לגבי הרגשת זרמים בראש..במה מדובר.? מה זה אומר? האם יש סיכון מסוים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)