מדוע זה ככה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע זה ככה
    עידו
    27/11/2007

לד"ר שלום רב.
    סליחה מראש עם זה לא מתאים לפורום.
    לא הצלחתי למצוא פורום שאפשר לשפוך מה שבראש ולקבל התייחסות לזה.
    פסיכולוג כבר ראיתי,הטיפול לא הטיב עימי.זה לדבר לקיר ולא לנהל דיאלוג
    להיות רק בחקירות שאלות שאלות ועוד שאלות ושאלות.חפירה יותר מדיי פנימה
    ובכח.כאילו אני האשם במה שקרא לי.
    אני מבקש לדעת מדוע לחב'רה שלנו קשה לקבל אנשים שסטו מה איזון נפשי?
    לדוגמא נפגעי תקיפה מינית.מה הם אשמים שעברו את התקיפה ומאז יש להם חרדות.
    אנשים שיש להם לחצים ופיתחו חרדות ,זה טבעי לא?
    על אנשים שלוקחים סמים זה כבר שלב יותר קדימה לפני דעתי.אך כמובן שגם להם לא צריך לתרוק את הדלת בפרצוף הם זועקים לעזרה ובורחים מהמציאות על ידי לקיחת סמים.
    אני עם אני רוצה לקבל טיפול רפואי לא עורכים לי בדיקות ישירות אומרים לי זה חרדות ומשליכים אותי הביתה.לא פעם ולא פעמיים זה היה רשלנות .ובגלל הרופא משפחה לא עליתי על הבעיה מוקדם
    והמחלה.את החרדות יש לשים בסוף קודם לערוך את כל הבדיקות .עד רבה שאני בעל חרדות.
    אז לעשות לי את הבדיקות הגופניות שאהיה שקט במקום שאלחץ ואחפש לדעת מה יש לי.הרי רופאים משפחה אני לא סתם משלם להם כסף הם צריכים לתת שירות
    לא מבין מדוע הם אטומים הרופאי משפחה? מדוע זה ככה?
    אשמח לקבל תשובה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע זה ככה

הוספת תגובה

• מדוע זה ככה

30/11/2007

לאהוד שלום
    לא בטוח שלהאשים את כל העולם על צרותיך יעזור. זה עשוי להגביר את תחושת הבדידות ועם זה החרדה. לצערנו למרות החרדה הינה תופעה ש"מרעידה" את האדם ברוב המקרים לא מוצאים דבר כאשר עושים בירור גופני. אצל אדם צעיר צריך לבדוק תפקוד של בלוטות, של הלב, ובדיקות כלליות. אחר כך צריך לבדוק איזה טיפול פסיכולוגי מתאים. ה גישה ה CBT מאוד מתאימה לטיפול בחרדות והיא כן מתייחסת עניינית למה שעובר והיא הרבה יותר אינטראקטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו