מודאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאל
    קארין
    30/10/2010

התחילו לי קשיי נשימה מין חוסר אויר תמידי כמובן שנשללו בעיות בריאותיות הרופא נתן לי בכל זאת הפניה למיון ושם נתנו לי זריקת מודאל שעזרה לי לאחר שעה וזה העבר התחושה יש לציין שאני היפוכונדרית וסובלת מחרדה האם עלי לבקש לקחת מודל באופן קבוע או ציפרלקס 10 מ"ג מרופא משפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאל

הוספת תגובה

• המשך

קארין
    30/10/2010

או רמוטיב???רציתי לשאול אם אתם מקבלים דרך קופת חולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    30/10/2010

שלום. לצערי, דרך הפורום בלתי אפשרי לאבחן ולהמליץ על טיפול ועזרה . לצורך זה נדרש אבחון מעמיק ומקוצועי של מצבך תוך הכרות איתך. אני ממליצה לפנות לפסיכיאטר לצורך איבחון ובחירת הטיפול. את יכולה לפנות לקופת חולים, מרפאה לבריאות הנפש באזור מגוריך או באופן פרטי.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאל - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    02/11/2010

קארין שלום,

מכיוון שמדובר בהפרעה על רקע נפשי ולא גופני אני מאוד ממליצה לך להתיעץ עם רופא פסיכיאטר ולא עם רופא משפחה. בנוסף, חשוב לציין כי טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) עם תרופות או בלעדיהן מאוד יעיל בהתמודדות עם חרדות. זהו טיפול קצר וממוקד והוכיח את עצמו מבחינה קלינית ומחקרית בארץ ובעולם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו