הפרעת חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת חרדה
    משה
    27/11/2007

שלום לכולם,
    אני סובל מפחד ודאגה אני מרגיש שכל מיחוש שיש לי זה אומר שיש לי את המחלה הכי גרועה בעולם, [הלכתי לרופא משפחה והוא אמר לי שאני בריא עשיתי בדיקות דם ולחץ דם והכל תקין] ולאט לאט זה התדרדר, שמתי שיש לי את ההפרעה אני מרגיש שיש לי חוסר שיווי משקל או רעד ברגליים, וזה ממש קשה לי להתמודד עם זה, כי מצד אחד אני מודע לבעיה שיש לי, ומצד שני אין לי את הכלים להתמודד איתה.
    יש לי גם פחד מכלבים, וגם קצת פחד קהל,[כשאני מתחיל לדבר לפני קהל אני פתאום נושם מהר והרגליים רועדות ואני מרגיש שעוד מעט אני מתמוטט אבל בסוף אני לא מתמוטט, בקיצוא לא נעים] בקיצור אני טיפוס מאוד פחדן ואני לא רוצה שזה ישתלט לי על החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת חרדה

הוספת תגובה

• הפרעת חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    01/12/2007

משה שלום,

סימפטומים גופניים שאתה מרגיש נובעים מהחרדה, הפרשנות שלך כ"מחלה נוראית" מגבירה את רמת החרד ובעיקבותה גם את הסימפטומים הגופניים ולכן, אתה באופן מתמיד נמצא בתוך מעגל הקסמים של החרה. הפרשנויות שלך משמרות ומגבירות את החרדה.

טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (אישי או קבוצתי) משולב עם תרופות מאוד יעיל בטיפול בחרדות. אנו ב"מיינד קליניק" פותחים טיפול קבוצתי בגישה התנהגותית - קוגניטיבית משולבת עם טיפול תרופתי. נשמח מאוד לראותך בין המשתתפים.

אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו