מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעות?אני04/11/2010
כיביכול הכל נשמע טוב
התחלתי לימודים בתחום שנשמע מעניין עבורי והרבה אמרו שהוא גם מתאים לי
אבל אני בלחץ ,אני לא מבינה מה אני צריכה לעשות מעבר לשיעור מה ללמוד שיעורי בית וכו' ,ושואלת את עצמי אם התחלתי ללמוד לא בגיל צעיר מדי ואם בחרתי מקצוע מתאים? יש עוד 2 נושאים שמעניינים אותי אליהם אני יכולה להגיע גם לאחר סיום ובהמשך ללימדי,התואר יוביל אותי לתאר ראשון עם אופציות עבודה שונות
הזמן הפנוי שיש לי גם הוא מרגיש לי מוזר,ההרגשה שצריכה ללמוד ולא יודעת מה ,לבין השילוב עם כמה תחביבים שמנסה להרחיב ולהשקיע בהם יותר עם הצורך והמחוייבות לראות משפחה ועם הרצון לראות מכרים ובין התסכול מזה שגם אם אני רוצה לאו דווקא אפשרי ולעיתים מרגישה בודדה והרצון לנצל את זמני הפנוי בחוץ בשמש ולעיתים גם כשאפשר זה לא קורה ,ועוד חידוש הקשר עם חברי שגורם לי לחוסר מנוח לא לכעוס עליו על דברים מסויימים לבין הרצון שלו לראות אותי ושאני רוצה גם את כל שאר הדברים שכתבתי עם ההרגשה הלא יותר מדי טובה מצד חברים ושהחבר כן נוטה לגלות רצון לראות אותי והוא חבר טוב מאוד שלי
וגם עניין הסקס שלםעמיפ כמה שזה נשמע רע למה להיות במיטה כשפאשר סוף סוף להיות בשמש ועוד עם מישהו
עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות? - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל09/11/2010שלום לך,
נשמע שאת מנסה להשקיע מאמצים בתחומים שונים שחשובים לך כגון, לימודים, תחביבים, משפחה, חבר וחברים. אם זאת את מרגישה לחץ, בלבול, חששות וחוסר שביעות רצון ממצבך הנוכחי. יתכן ועזרה של אדם קרוב או איש מקצוע יכול לסייע לך לעשות סדר בדברים. יתכן וכדאי לך לחזק כישורים ומיומנויות הקשורים בהתמודדות עם לחץ, כעס וכו'. ניתן ללמוד זאת בעזרת אנשי מקצוע (פסיכולוג /ית, פסיכותפיסט /ית).
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)