רק ללכת לים רציתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק ללכת לים רציתי
    ישראל .ס.
    08/11/2010

יש לי חבר שגר בבית ההורים וחי על קצבה של ביטוח לאומי ...אני לעומת זאת חשבתי שהחלום של החיים זה להשכיר דירה ולהתפרנס אבל גיליתי שהחחים האלו הם קשים ומדכאים. בעיקר מדכאים .אני היום אדם נדכא שחרד למחר ולפרנסה....ולדיור...

דווקא בתקופה שהפסקתי לקבל עזרה כלכלית מסבא שלי הלכתי לעבודה קשה יותר בשביל שכר גבוה יותר (עזבתי את המפעל המוגן) ...והעבודה היא מאוד קשה ומעייפת וזה מתסכל אותי עד שבא לי למות כל יום. דאגות חרדות כל יום כל היום. איין חיים.

חרדה מלאבד הכל ( מכונת כביסה . מקרר.) חושש שאם ארצה לחזור לדיור לא אוכל לרכוש עוד כאלו.

היום אני עבד לעבודה . מרגיש שבור. אחרי העבודה מרגיש תשוש עייף. חסר כוחות מסתגר בבית. רוצה למות. לא יכול להנות מכלום. איין לאן ללכת ממילא.

אני כל כך רוצה להיות במצב של חבר שלי היום. לגור בבית אבא לחיות מקיצבה. לא להתאמץ הרבה (כי גם אסור לי בגלל המחלת לב שלי)

לקום מתי שבא לי בלי פחדים של שכר דירה.

רק ללכת לים ולהנות. לשבת בחוף ולהרגע.

אך הדבר בלתי אפשרי. העבודה שוברת אותי אני מיואש. איין לי חשק לכלום חוץ מלמות. למרות שאני רוצה חיים אחרים רגועים

בלי עבודה . בלי שכר דירה. בלי לשלם ארנונה חשמל.....

לו רק יכלתי להחזיר את הגלגל לאחור. רוצה לחזור לבית של אבא אחרי שנתיים של מחנק.

לא כייף להיות עצמאי כמו שחששבתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק ללכת לים רציתי

הוספת תגובה

• חרדה מניתוח ועזיבת דירה הודעה קודמת

ישראל .ס.
    08/11/2010

(הודעה קודמת מפורום אחר)
    מכתב שכתבתי באימייל לאחות של אמא שלי אז תבינו לבד ובבקשה עזרה אני חרד היום יותר מתמיד

שלום. מה שלומך? כבר כמה ימים לא יצרתי קשר כי המצב שלי לא טוב. יש לי יותר לחצים וכאבים חזקים בחזה (מכיוון הלב), היום

החלטתי כן לעשות את ההשתלה של הקוצב בלית ברירה. הבנתי שאם תהייה לי הפרעת קצב קטלנית אז הוא ימנע את זה. אני כניראה חייב . כניראה איין לי ברירה.

אני במצב נפשי ובריאותי לא טוב בגלל זה. ביומיים האחרונים ניסיתי לעבוד בבית מרקחת וזו עבודה של לעמוד 4 שעות ולהתרוצצ אבל אחרי שעתיים הרגשתי עייף ומותש והתחילו לי דקירות וכאבים בחזה ואני כניראה לא מסוגל לפרנס את עצמי כי אני לא בן אדם בריא ועכשיו בלי העזרה של הכלכלית סבא אני כניראה אאלץ לחזור לבית של אבא שלי בלית ברירה . זה לא משהו שהייתי רוצה אבל אני לא בריא מספיק לפרנס את עצמי לצערי . הבעייה שאם אני חוזר לבית של אבא שלי אני אפסיק לקבל שירות ועזרה מעובדת סוצילאית כי רק בדיור משלי אני זכאי לקבל סיוע מעקב ותמיכה של עובדת סוציאלית...
    חשוב לי שתהייה לי עובדת סוציאלית במקום אבא שלי כי הוא לא מתפקד כאבא דואג ואיכפתי .לצערי.
    אני אעשה את הניתוח אבל אבל אם אחזור לבית של אבא וארגיש חזק יחסית שוב אני אאבד את המקרר שיש לי ואת המכונת כביסה..זו בעייה..אם ארצה לחזור לגור בדיור מוגן ...זה ממש בעייה...

מה שמקשה עליי היום: חרדות ופחדים מה יהיה?...אני פוחד מהניתוח אני צריך לעשות השתלת קוצב לב כי יש לי בעיות בתפקוד הלב.

אתם רואים. שלכם קשה חישבו על זה אם אתם בריאים פיזית ...כמה זה טוב ומרגיע...

האם אצליח אייך שהוא לשמור על הדירה השכורה שלי או לחזור לאבא שזה לחזור בהתפתחות שלי בלית ברירה אבל אני לא חזק לעבוד כמו בן אדם רגיל כי יש לי בעיית לב....מבחינתי זה תחושה של אמוק/בהלה. אני לא יודע אייך זה לגור עם אבא והבת זוג שלו...

אני מפחד מה שיהיה איתי. שלא יהיה לי בית בסוף (

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו