דיכאון מתסכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון מתסכל
    ליאור
    10/11/2010

אני בן 20 ובכללות אני סובל מדיכאון כבר שלש שנים , עם עליות וירידות, אני מטופל בתרופות אנפרניל 200 גרם ביום וקלנסופם אחד בבוקר ואחד בערב וריספרדל אחד בערב , לאחרונה אין לי אפשרות לפגוש מטפל כיון שאני נמצא בארץ זרה , אני עובד , אבל מ4 בצהריים אני כבר לא עובד , וככה המון פעמים אחרי העבודה אני מבזבז את הזמן וזה נותן לי תחושה של ריקנות ודיכי , אתמול כבר לא יכולתי לסבול את זה ובכיתי ובכיתי , זה לא רק הבעיה של השעות אחרי העבודה , בכללות עצוב לי תמיד , אני לא נהנה ותמיד עם מחשבות עצובות ופסימיות , אני עצוב ולא יודע למה , לא חסר לי כסף , אני לא עשיר אבל אני מתכוון שאני לא בחובות , יש לי עבודה , אולי הבעיה היא חוסר קשרים חברתיים , אני לא יודע , אנא אם יש לכם עצות איך להיות יותר מאושר ורגוע תתנו לי כי אני לא יכול לסבול את זה יותר ואין באפשרותי לדבר על זה עם איש מקצוע מלבד הפורום הזה , תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון מתסכל

הוספת תגובה

• דיכאון מתסכל - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    12/11/2010

שלום. צר לי מאוד על החוויות שאתה עובר. אני מאוד ממליצה לפנות לאיש מקצוע: פסיכולוג, פסיכותרפיסט / ית, ניתן גם להתיעץ עם רופא פסיכיאטר אחר.
    אתה יכול לפנות דרך קופת חולים, מרפאה פסיכיאטרית ששיכת לאזור מגוריך או באופן פרטי.
    בנוסף ,אני ממליצה על תרפיה קוגניטיבית התנהגותית (CBT)-לפי מחקרים וניסיוננו -הטיפול קוגניטיבי התנהגותי ושילוב עם תרופות , הוכיח את עצמו כיעיל בהפרעות חרדה ודיכאון. במהלך הטיפול האדם לומד לזהות ולשנות את המחשבות המוטעות והמעוקבות שמעוררות רגשות שליליים. שינוי מחשבה גורמת לשינוי הרגשה ושינוי התנהגות. בטיפול אתה רוחש מיומנויות להתמודד עם מצב בעתיד . טיפול ?bt קצר, ממוקד ועוזר לטווח ארוך.
    תרגיש טוב
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו