ד"ר גוברמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר גוברמן
    חני
    14/11/2010

שלום ד"ר אני בת 60 סובלת מאז כריתת בלוטת התריס (במעקב ומאוזן) בחרדות ומצבי רוח קיבלתי מרופא המשפחה paxxet 20 לאחרונה היות ואני במעבר דירה וכנראה קצת נלחצתי ומתגוררת חודשיים אצל אחד הילדים חשתי שאני צריכה להגב יר את הטיפול הייתי מאוד בלחץ, הרופא הפנה אותי לפסיכיאטר והוא מבלי להכיר אותי רשם לי במקום wellbutrin 150 mg אחרי 7 ימים של לקיחת הכדור הרגשתי שהראש מתפוצץ לי לא הייתי מפוקסת לא ישנה בלילות ואם נירדמת לכמה דקות מתעוררת עם סיוטים וחלומות כל החלק הקדמי של הראש והמצח כבדים , חוסר שווי משקל ולא מסוגלת לתפקד,מיד היפסקתי עם הכדור וכבר עברו 5 ימים וזה לא חולף אני מאוד מודאגת מההרגשה רציתי לדעת מה לעשות ???? תודה...חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר גוברמן

הוספת תגובה

• ד"ר גוברמן - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    15/11/2010

שלום.
    וולבוטרין -תרופה יעילה ובטוחה , המיועדת לטיפול בדיכאון .
    קודם כל השפעה של תרופה מורגשת תוך מספר שבועות בממוצע. הטבה מלאה תיתכן תוך 6 -8 שבועות .
    יש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בתרופה בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה, דיכאון ותסמינים גופניים (כמו שתיארת).
    במקרה שלך אני כן ממליצה לפנות ל התעייצות פסיכיאטרית לצורך איבחון מעמיק ובחירת הטיפול .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו