כדורי וובאן... בבקשה להיכנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורי וובאן... בבקשה להיכנס
    אלמוני
    15/11/2010

שלום רב
    ראיתי שהכדור וובאן עוזר לי בחרדות,שאלתי היא למשך כמה זמן התרופה נשארת פעילה בדם? כלוןמר אם לקחתי 20 מג בבוקר עד מתי אני ארגיש את השפעת הכדור? למשל 4 שעות? שתיים? בבקשה תשובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי זה דחוף אני מפחד...

אלמוני
    16/11/2010

למשך כמה זמן כדור וובאן 10 מג מרגיע את החדרה לשעתיים או ל4 שעות? או במילם אחרות כל כמה זמן לקחת כדור במהלך היום על שעתיים או 4?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי זה דחוף אני מפחד... - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    16/11/2010

שלום. תחילץ השפעה של וואבן תוך 1-2 שעה, משך השפעה 12 שעות.טווח המינון:
    מבוגרים: חרדה: 30-120 מ"ג ליום. נדודי שינה: 10-30 מ"ג לפני השינה.
    תדירות וזמן נטילה:1-4 פעמים ביום עם מזון או חלב.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וובאן

אלמוני
    17/11/2010

תודה רבה על התשובה אבל אני לא מבין מצד אחד את אומרת שמשך ההשפעה זה 12 שעות ואחרי זה כתבת בין פעם 1 ל4 פעמים נטילת כדור...האם התכוונת שלמי שיש מינון גבוה הוא פשוט לוקח 4 כדורים במכה פעם אחת ביום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו