מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון וחרדה!ג21/11/2010
שלום,שנה לאחר לידת בני הבכור התגלה שאני סובלת מדכאון לאחר לידה וחרדה חברתית,אני בטיפול פסיכולוגי מתמשך ונוטלת ציפרלקס,הנני נוטלת ציפרלקס כבר 3 שנים גם במהלך ההריון השני ,היום אני מרגישה שוב דכאון למרות הכדורים ולמרות שאני בטיפול פסיכולוגי,חשוב לציין שאני בבית עם ביתי בת השנה ושאני בקושי מתפקדת איתה,אני ממש סובלת ולא יודעת מה לעשות,נמאס לי להרגיש ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון וחרדה! - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל26/11/2010שלום לך,
ככל הנראה את לא מספיק מאוזנת מבחינה תרופתית וכנראה שחסרים לך כלים להתמודדות עם מצבך. אני ממליצה לך לבדוק את הטיפול התרופתי עם הרופא המטפל. וללמוד מיומנויות של שליטה בדיכאון/חרדה. כלים אלה ניתן לרכוש בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד וניתן לשלב אותו עם טיפול פסיכולוגי ארוך טווח. כלים שרוכשים ב CBT מאפשרים למנוע גלים חוזרים של דיכאון / חרדה בעתיד.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)