דכאון וחרדה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון וחרדה!
    ג
    21/11/2010

שלום,שנה לאחר לידת בני הבכור התגלה שאני סובלת מדכאון לאחר לידה וחרדה חברתית,אני בטיפול פסיכולוגי מתמשך ונוטלת ציפרלקס,הנני נוטלת ציפרלקס כבר 3 שנים גם במהלך ההריון השני ,היום אני מרגישה שוב דכאון למרות הכדורים ולמרות שאני בטיפול פסיכולוגי,חשוב לציין שאני בבית עם ביתי בת השנה ושאני בקושי מתפקדת איתה,אני ממש סובלת ולא יודעת מה לעשות,נמאס לי להרגיש ככה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון וחרדה!

הוספת תגובה

• דכאון וחרדה! - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    26/11/2010

שלום לך,

ככל הנראה את לא מספיק מאוזנת מבחינה תרופתית וכנראה שחסרים לך כלים להתמודדות עם מצבך. אני ממליצה לך לבדוק את הטיפול התרופתי עם הרופא המטפל. וללמוד מיומנויות של שליטה בדיכאון/חרדה. כלים אלה ניתן לרכוש בפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד וניתן לשלב אותו עם טיפול פסיכולוגי ארוך טווח. כלים שרוכשים ב CBT מאפשרים למנוע גלים חוזרים של דיכאון / חרדה בעתיד.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו