מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 24 במצוקהבן05/12/2010
שלום כתבתי כאן לפני פחות משנה שהייתה לי הרבה פחות מודעות למה שעובר עליי.
הייתי ילד שמח וחכם הכל היה תקין ונורמלי אצלי עד לא מזמן. לפני קצת יותר משנה חוויתי רצף טראומות קשות (ביניהם נסיון התאבדות של אמא שלי). מאז משהו אצלי התנתק לגמרי. אחרי דכאון וחרדות ומערבולות רגשות מטורפות נפלתי לחור שחור של הלם וריקנות. מאז ועד היום אני נאבק והחיים שלי קשים עם רגשות שליליים ומחשבות סתמיות בעיקר חוסר באינטיליגנציה רגשית כהות חושים וניתוק מהעצמי.. מה זה? בתיק שלי רשום הפרעת אישיות. ?? זה יכול להיות? זהו הלכה הקופסא? יש משהו שאפשר לעשות? אני לוקח ציפרלקס רץ כל ערב 5 ק"מ קם בבוקר מוקדם בשביל קצת שמש לפני עבודה. אבל שום דבר שאני עושה לא נותן לי שמחה נחת או אופטימיות. דרך אגב משהו במשיכה המינית שלי דעך. ?? יש הסבר הגיוני לטירוף הזה? במקביל אני מרגיש שיש משהו שאני יכול לעשות ולא עושה.. המלצה כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 24 במצוקה - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן10/12/2010לבן שלום. צר לי מאוד על מצבך הקשה. נראה שאתה מאוד סובל, מיואש וחסר תקווה. חשוב שתדע שהאושר הוא בידיים שלך. נסה לאסוף כוחות כדי לעזור לעצמך. חשוב שתשתף מישהו קרוב בתחושותיך.טיפול בזמן משבר מסייע להתמודד עם סמפטומים שמעידים על מצוקה נפשית.
אני מאוד ממליצה לפנות לאיש מקצוע: פסיכולוג, פסיכותרפיסט / ית, תתיעץ עם רופא פסיכיאטר יכול להיות שצריך להעלות מינון של ציפרלקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן
טל15/12/2010בן תנסה לקחת את הציפרלקס בשעה שונה ממה שאתה רגיל (בהנחה שאתה לוקח את התרופה בשעה קבועה)
זה יכול לעזור בשיפור הדחף המיני וכו'
אומרים שצרת רבים חצי נחמה, אז תתנחם בכך שאתה לפחות מצליח לעשות דברים פשוטים וברורים מאליהם (לרוב האנשים) כמו לקום מוקדם בבוקר או להזיז את עצמך ולרוץ.
אני נעלתי את עצמי בפני העולם. כבר 4 שנים שאני בטיפולים, בין תרופות, התנתקתי מכל החברים שלי, אני לא מצליחה להרים את עצמי מהמיטה בבוקר... לא הכל בא בקלות לכולם :)
מקווה שזה עוזר, אשמח להמשיך לדבר איתך, אולי נוכל לעודד אחד את השני. אני לא מכירה אנשים במצב שלי
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך עזרה.
עידו03/06/2011שלום טל
יש לי בעייה מאד קשה מאד, ואני צריך עזרה. אני במצוקה מאד קשה.
אודה לך אם תוכלי ליצור איתי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בן
אופיר03/06/2011שלום אני אופיר , בת 13
אני רוצה לייעץ לך פסיכולוגית טובה אבל עם אתה תרצה תגיד לי שאתה צריך ואני ימבור את הטלפון , אני מצטערת על מצבך הקשה אבל הכוח בידך אם תרצה להשתנות להבין מה קורה איתך ולעזור לעצמך אתה צריך רק - לרצות! ראולי לעשות דברים שאתה אוהב ולעשות לעצמך טוב זה ישפר אותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)