מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרה<<<גלית06/12/2007
שלום רב , שמי גלית בת 27 לפני כשנה וחצי ילדתי את ילדתי הבכורה , היה לי דבר שנקרא רעלת הריון ברמה מאד קשה ומסוכנת , ההחלמה היתה קשה מאד ואני לא בטוחה שהחלמתי ב100אחוז, כוונתי מבחינה נפשית ,ילדתי נולדה כפגית היום היא בסדר תודה לאל , אבל כל המשקעים הלחץ הפחד מהלידה ומהטראומה שעברתי גרמו לי מאז למצבים של דפיקות לב מואצות בצורה כזו שאני מרגישה כאילו הלב יוצא לי מהמקום ובנוסף לזה מלווה ברעידות נורא חזקות בכול הגוף שאלתי מה אני אמורה לעשות על מנת לטפל במצב הזה שהרי הוא מפחיד אותי וזה בא לי בפתאומיות כזו רגע אני יכולה להיות בסדר ושניה לאחכ מתחיל כל הבלאגן הזה .
אודה לכם על תשובתם ועזרתכם בתודה מראש גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה
ד''ר אירנה נתנאל07/12/2007גלית שלום,
הסיבה לתחושות שאת מתארת יכולה להיות בשל הלחצים, הפחדים והטראומות שעברת. הגוף שלך מגיב למצבך הנפשי בסימפטומים של דפיקות לב, לחץ בחזה וכו'. טיפול תרופתי יכול לסייע לך להפתר מהתחושות. בנוסף, כדאי שתביני שכל פעם שאת נבהלת מהסימפטומים את מוסיפה דלק למדורת הפחדים שלך ומגבירה את עוצמת האש. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול לעזור לך להתמודד עם הסימפטומים ולהמנע ממעשים שמשמרים ומקבעים את החרדה שלך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
חג חנוכה שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד אירינה
גלית08/12/2007אירינה תודה לך על תשובתך וחג חנוכה שמח גם לך,
רציתי לשאול באיזה תרופה אני יכולה להעזר לפי מה שרשמת , מה שמה ואיך אפשר להשיג אותה .
ולגבי הטיפול שרשמת איך אפשר להגיע לזה
שוב תודה מראש גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירנה
גלית08/12/2007אירנה סליחה על שגיאת הכתיב בשמך בהודעתי הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
ד''ר אירנה נתנאל08/12/2007גלית שלום,
כדי להתאים את הטיפול התרופתי אני מציעה לך להתיעץ עם רופא פסיכיאטר. עקרונית, תרופות הרגעה יכולות לעזור לך, אך אותן חשוב ליטול במעקב והשגחה רפואית. לגבי טיפול CBT ישנם מטפלים רבים בגישה הזאת שילמדו אותך להסתכל אחרת על הסימפטומים, יעזרו לך לרכוש מיומנויות שליטה בתגובתך על הסימפטומים ולשנות תגובות אוטומטיות. במיינד קליניק אנחנו מנהלים טיפול קבוצתי ואישי משולב עם טיפולים תרופתיים בהפרעות חרדה.
אשמח לעזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)