מבקשת עזרה<<<

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה<<<
    גלית
    06/12/2007

שלום רב , שמי גלית בת 27 לפני כשנה וחצי ילדתי את ילדתי הבכורה , היה לי דבר שנקרא רעלת הריון ברמה מאד קשה ומסוכנת , ההחלמה היתה קשה מאד ואני לא בטוחה שהחלמתי ב100אחוז, כוונתי מבחינה נפשית ,ילדתי נולדה כפגית היום היא בסדר תודה לאל , אבל כל המשקעים הלחץ הפחד מהלידה ומהטראומה שעברתי גרמו לי מאז למצבים של דפיקות לב מואצות בצורה כזו שאני מרגישה כאילו הלב יוצא לי מהמקום ובנוסף לזה מלווה ברעידות נורא חזקות בכול הגוף שאלתי מה אני אמורה לעשות על מנת לטפל במצב הזה שהרי הוא מפחיד אותי וזה בא לי בפתאומיות כזו רגע אני יכולה להיות בסדר ושניה לאחכ מתחיל כל הבלאגן הזה .

אודה לכם על תשובתם ועזרתכם בתודה מראש גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה<<<

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה

ד''ר אירנה נתנאל
    07/12/2007

גלית שלום,

הסיבה לתחושות שאת מתארת יכולה להיות בשל הלחצים, הפחדים והטראומות שעברת. הגוף שלך מגיב למצבך הנפשי בסימפטומים של דפיקות לב, לחץ בחזה וכו'. טיפול תרופתי יכול לסייע לך להפתר מהתחושות. בנוסף, כדאי שתביני שכל פעם שאת נבהלת מהסימפטומים את מוסיפה דלק למדורת הפחדים שלך ומגבירה את עוצמת האש. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול לעזור לך להתמודד עם הסימפטומים ולהמנע ממעשים שמשמרים ומקבעים את החרדה שלך.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

חג חנוכה שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבוד אירינה

גלית
    08/12/2007

אירינה תודה לך על תשובתך וחג חנוכה שמח גם לך,
    רציתי לשאול באיזה תרופה אני יכולה להעזר לפי מה שרשמת , מה שמה ואיך אפשר להשיג אותה .
    ולגבי הטיפול שרשמת איך אפשר להגיע לזה
    שוב תודה מראש גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאירנה

גלית
    08/12/2007

אירנה סליחה על שגיאת הכתיב בשמך בהודעתי הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

ד''ר אירנה נתנאל
    08/12/2007

גלית שלום,

כדי להתאים את הטיפול התרופתי אני מציעה לך להתיעץ עם רופא פסיכיאטר. עקרונית, תרופות הרגעה יכולות לעזור לך, אך אותן חשוב ליטול במעקב והשגחה רפואית. לגבי טיפול CBT ישנם מטפלים רבים בגישה הזאת שילמדו אותך להסתכל אחרת על הסימפטומים, יעזרו לך לרכוש מיומנויות שליטה בתגובתך על הסימפטומים ולשנות תגובות אוטומטיות. במיינד קליניק אנחנו מנהלים טיפול קבוצתי ואישי משולב עם טיפולים תרופתיים בהפרעות חרדה.

אשמח לעזור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו