מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה כללית איך לצאת מזה?מלי07/12/2007
אני בת 24 וקשה לי לקבל החלטות ולהתמודד עם כישלונות ופחדים לאחרונה יש בי איזשהו פחד שלא אצליח בלימודים שזה קשה לי מידי ואני מרגישה שבתוך תוכי הרמתי ידיים וויתרתי .אני מרגישה תקועה ולא מאושרת . הייתי רוצה לדעת איך לצאת מהמצב המגביל הזה איך להחזיר את האמונה בעצמי שאני יכולה איך להחזיר את תחושת הביטחון שאצליח בלימודים ובכלל .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה כללית איך לצאת מזה?
ד''ר אירנה נתנאל07/12/2007מעיין שלום,
כדי לעזור לך לצאת מהמצב חשוב לאבחן מאיפה נובע הקושי להתקדם? מה מעכב אותך? מה הסיבה לחוסר הביטחון שלך? ועוד... שיחה עם איש מקצוע יכולה לתת תשובות לשאלות אלה, לכוון ולהדריך אותך, לעזור בפיתוח מיומנויות שונות כמו למשל, כיצד לקבל החלטות, כיצד להעלות בטחון עצמי וכו'.
הייתי מציעה לך לפנות לפסיכולוג/ית לשיחת יעוץ.
אל תרימי ידיים !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות לפתרון בלי פסיכולוג?
מלי08/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה כללית
ד''ר אירנה נתנאל08/12/2007מעיין שלום,
דמייני לך שהיית חולה בדלקת ריאות קשה, האם היית מעלה על דעתך לפתור את מצבך ללא עזרה רפואית? ישנם אנשים שמנוהלים על ידי דעות קדומות שמחלות נפשיות זה דבר מביש שאם אדם מטופל אצל פסיכולוג / פסיכיאטר הוא חריג (בניגוד למחלות גופניות). אנשים אלה מאוד סובלים ומאבדים באיכות חיים. לעיתים קרובות אנשים מתקשים לעזור לעצמם וחייבים התערבות מקצועית. אם הבעיה היא כלכלית, ניתן לפנות לטיפול דרך קופת חולים או מערכת ציבורית אחרת.
את מתארת קשיים רבים ומורכבים לכן, כדאי שתשקלי אפשרות של עזרה מקצועית!
אשמח לענות על שאלות נוספות
תודה על פנייתך לפורום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)