חרדה כללית איך לצאת מזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה כללית איך לצאת מזה?
    מלי
    07/12/2007

אני בת 24 וקשה לי לקבל החלטות ולהתמודד עם כישלונות ופחדים לאחרונה יש בי איזשהו פחד שלא אצליח בלימודים שזה קשה לי מידי ואני מרגישה שבתוך תוכי הרמתי ידיים וויתרתי .אני מרגישה תקועה ולא מאושרת . הייתי רוצה לדעת איך לצאת מהמצב המגביל הזה איך להחזיר את האמונה בעצמי שאני יכולה איך להחזיר את תחושת הביטחון שאצליח בלימודים ובכלל .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה כללית איך לצאת מזה?

הוספת תגובה

• חרדה כללית איך לצאת מזה?

ד''ר אירנה נתנאל
    07/12/2007

מעיין שלום,

כדי לעזור לך לצאת מהמצב חשוב לאבחן מאיפה נובע הקושי להתקדם? מה מעכב אותך? מה הסיבה לחוסר הביטחון שלך? ועוד... שיחה עם איש מקצוע יכולה לתת תשובות לשאלות אלה, לכוון ולהדריך אותך, לעזור בפיתוח מיומנויות שונות כמו למשל, כיצד לקבל החלטות, כיצד להעלות בטחון עצמי וכו'.

הייתי מציעה לך לפנות לפסיכולוג/ית לשיחת יעוץ.
    אל תרימי ידיים !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש אפשרות לפתרון בלי פסיכולוג?

מלי
    08/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה כללית

ד''ר אירנה נתנאל
    08/12/2007

מעיין שלום,

דמייני לך שהיית חולה בדלקת ריאות קשה, האם היית מעלה על דעתך לפתור את מצבך ללא עזרה רפואית? ישנם אנשים שמנוהלים על ידי דעות קדומות שמחלות נפשיות זה דבר מביש שאם אדם מטופל אצל פסיכולוג / פסיכיאטר הוא חריג (בניגוד למחלות גופניות). אנשים אלה מאוד סובלים ומאבדים באיכות חיים. לעיתים קרובות אנשים מתקשים לעזור לעצמם וחייבים התערבות מקצועית. אם הבעיה היא כלכלית, ניתן לפנות לטיפול דרך קופת חולים או מערכת ציבורית אחרת.

את מתארת קשיים רבים ומורכבים לכן, כדאי שתשקלי אפשרות של עזרה מקצועית!
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    תודה על פנייתך לפורום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו