הפסקה פתאומית בתרופה דכאונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה פתאומית בתרופה דכאונית
    דורית
    07/12/2007

שמי דורית, ואני בת 30. אני סובלת מדכאונות כבר שנים רבות, ועם השנים למדתי להתמודד איתם, או כך חשבתי, שגיליתי שטעיתי ניתנה לי על ידי פסיכאטר התרופה ציפרלקס, שאותה אני נוטלת במשך כחצי שנה. אכן, הרגשתי התחלה להשתנות והתחלתי להרגיש אושר ושלווה פנימית. מסיבה מסוימת הפסקתי ליטול את התרופות בצורה פתאומית, והיום אני כבר ביום השלישי ואני מתחילה לסבול מדיכאון, האם זה יכול להיות, האם אחרי 3 ימים יכולה התרופה להשפיע בצורה זו. היום בכיתי בצורה בלתי נשלטת והתחלתי להתרכז בכל הדברים הרעים בחיי. לא קיימת בי אנרגיה, וכל היום אני רק שוכבת במיטה.
    האם יש סיכון בהפסקת התרופה בצורה כזו? האם מה שאני מרגישה הוא אמיתי או בגלל הפסקת התרופה? והאם כדאי לי להתחיל ליטול את התרופה שוב בעוד מספר ימים, כשזה שוב יהיה אפשרי?
    אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפסקה פתאומית בתרופה דכאונית

08/12/2007

לדורית שלום
    הפסקה פתאומית של התרופות יכול לגרום לשינויים בולטים במצב הרוח ואף להופעה חוזרת של דיכאון או חרדה. תרדי מהתרופות, אם זה מתאים, בצורה הדרגתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון וחרדה

איתן
    04/01/2008

כנסי לאתר [a href=http:// id=link]www.dikaon.com[/a] ותמצאי מרפא לבעיתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו