מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה קשה ממחלותאמא מודאגת04/01/2011
שלום,
אני בת 39,מאז גיל ההתבגרות היתה לי נטיה להיפוכונדריה וחרדה ממחלות-בעיקר סרטן, אבל לא ברמה שפגעה באיכות החיים. מאז לידת בני השני לפני שנה המצב מאוד החמיר. זה התחיל בכאבי ראש חזקים שהייתי משוכנעת שיש לי גידול בראש וכשהתברר שמדובר במיגרנות עברתי תקופה טובה עד הפעם הבאה. כאשר מופיע אצלי סימפטום כלשהו אני מייד חוקרת את הנושא באינטרנט,נכנסת לחרדה-מפחדת לפנות לרופא. התסריטים בראש תמיד הגרועים ביותר-מחשבות איומות על סבל, נכות, מוות ומה יהיה על ילדי המסכנים. קשה לי לתפקד ואני חושבת כמה החיים יהיו מאושרים אם יקרה נס ויתברר שאין לי סרטן. אני מרגישה שכל שאר הדאגות בחיים חסרות משמעות. בנוסף גם היו לי חרדות שנוגעות לילדי-למשל חששתי שלביתי יש לוקמיה
אבל בד"כ החרדות נוגעות אלי. כרגע מצאו אצלי ציסטה מוזרה ולמרות שהרופא אמר שלא נראית לו ממאירה הוא אמר שאם תוך שבועיים אין שיפור צריך לעשות ביופסיה.
מיותר לציין שאני במצב רע מאוד-נעה בין תקווה ליאוש וממש קשה לי לקום בבוקר.
אני יודעת שיש לי בעיה נפשית שצריך לטפל בא ובכל זאת לא עושה דבר...
האם ציפרלקס יכול לעזור במקרה כזה? הבעיה היא כי במידה ומסתבר שאני לא חולה אני מיד מתאוששת ו"מתרוממת" עד הפעם הבאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור גלגולים
רביע05/01/2011אני מאמין בגלגול נשמות ואני חושב שהבעיה שלך נובעת מבעיה שהיתה אצלך בגלגול הקודם.פני לטיפול שחזור גלגולים דרך היפנוזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא לעניין
אמא מודאגת05/01/2011אם לא שמת לב, כתבתי בפורום דיכאון וחרדה ולא פורום היפנוזה, גלגול נשמות וכד'
התגובה שלך מיותרת לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב מאוד
רביע05/01/2011טוב אז אולי תלכי לפסיכיאטר והוא יתן לך כל מיני תרופות כמו ויפאקס xr או ואבן.אני לוקח את שתי התרופות וזה עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרביע איך אפשר לבטוח במישהו שמהפנט
layla daimond14/01/2011אותי? איך אני אדע שהוא לא מתכנת אותי באופן כזה שהוא יוכל לנצל אותי ? איך אני אדע שהוא לא שותל לי רעיונות לתוך הראש? או שהוא ישאב ממני איפורמציה כדי אחר כך לנצל אותי ?
הניסיון שלי עם פסיכולוגים ופסיכיאטרים הוא רק שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה קשה ממחלות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל05/01/2011שלום לך,
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חרדות היא לשלב טיפול תרופתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). ציפרלקס היא תרופה מצויינת אך מומלץ בנוסף ללמוד כלים של שליטה בחרדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)