שינויים קיצוניים במצבי רוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים קיצוניים במצבי רוח
    פשושית84
    09/12/2007

להנהלת הפורום שלום, רציתי לקבל הכוונה מתאימה לבעייתי מיזה זמן רב אני סובלת מבעיות ריכוז כאשר ניסיתי לקבל טיפול מתאים המצב החמיר בצורה משמעותית כיוון שאני סובלת ממצב רוח ירוד כל הזמן ותכשירים כמו ריטלין גרמו לי להתנהג בצורה אגרסיבית ובילתי מתקבלת על הדעת... הבעיה העיקרית שמפריעה לי כרגע זה מצב רוח ירוד אני נמנעת מלהיות בחברתם של אנשים הם מרגיזים אותי וגורמים לי לאי נוכות כמו כן אני מודעת למצב העדין הזה זה פוגע לי ביחסים בעבודה מישפחה לימודים... מיזה זמן רב אני לא מצליחה לשמור על קשר אם בן זוג קבוע ביגלל ההתנהגות הלא הולמת שלי,מה לעשות ניסיתי טיפולים שונים אך ללא שיפור לאחרונה הרופה המליץ על ליתיום רק מה לא הגדיר שום מחלה או הפרעה שנראת לו הוא קורה לזה בעית התנהגות ...אני רוצה לקבל חוות דעת נוספת של בעל מיקצוע אמין האם זה סוג של דיכאון או בעיה אחרת?ואם אפשר לחפש דרך אלטרנטיבית ללא תרופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינויים קיצוניים במצבי רוח

ד''ר אירנה נתנאל
    10/12/2007

שלום לך,

את שואלת שאלות מורכבות שתשובות עליהן דורשות אבחון מעמיק. הייתי מציעה לך לפנות לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת, לאבחן את הקשיים שלך ולנסות למצוא דרכים לעזור לך.

חג שמח ובהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

איתן
    04/01/2008

נראה לי שזו סימטום של דכאון .תנסי לקחת אומגה 3 בעוצמה כפולה(400 EPA ).מומלץ גם מולטי
    ויטמין עם קומפלקס b .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו