מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה שהשתלטה עליי הצילוקובי09/12/2007
אני בן 35 רווק יש לי רשיון נהיגה ופתאום קיבלתי פחד לנהוג ולנסוע באוטובוסים לצאת מחוץ לבית
לבלות אני מטופל בכדורים רסיטל שלא עוזר ופרפנן ולוריבן
מה עושים הפחד משתלט עליי כמו דיבוק שלא עוזב אותי מה אני עושה ?
תעזרו לי בבקשה המטפל שלי מזלזל בי ואני מאבד את העשתונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר אירנה נתנאל10/12/2007שלום לך,
ראשית, חשוב להתאים את הטיפול התרופתי. אתה לא מציין כמה זמן אתה נוטל את התרופות, אך כדי שתדע שלוקח זמן עד שההשפעה של התרופות מורגשת במלואה. שנית, עליך ללמוד לחיות עם הפחד מבלי להמנע משום מצב ותפקוד. כל מצב חרדה הינו הזדמנות להתמודדות ותרגול בדרך להתחזקות. מחשבות קטסטרופליות (על אסון) רק מחמירות את המצב. בלי מחשבות על אסון הפחד מתחיל להעלם מעצמו.
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי אישי או קבוצתי יכול לעזור לך לרכוש כלים יעילים כדי לשלוט בחרדה שלך.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
איתן04/01/2008כנס לאתר www.dikaon.com
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)