מחשבות רעות שהולכות וחוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות רעות שהולכות וחוזרות
    נתנאל
    15/01/2011

היי שלום קוראים לי נתנאל לאחרונה התחיל לי מחשבות רעות על כל מיני בעיקר על שאני צריך להתאבד ולא להישאר בעולם הזה וזה גם גורם לי לא לישון בלילה אני בדרך כלל בחור בריא אבל אשמח עם תענו לי מה לעשות לגבי זה אבל אני לא רוצה לנטול שום תרופה בגלל שאני מתגייס לצבא במרץ עם יש פתרון לזה וזה גם גורם לי לבחילות ולאורך שמחת חיים ירוד בתודה נתנאל השערה שלי שאני חושב שזה נגרם ל י בגלל לחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחשבות רעות שהולכות וחוזרות - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    15/01/2011

לנתנאל שלום. נראה שאתה סובל, מיואש וחסר תקווה. חשוב שתדע שהאושר הוא בידיים שלך. נסה לאסוף כוחות כדי לעזור לעצמך. חשוב שתשתף מישהו קרוב בתחושותיך. טיפול בזמן משבר מסייע להתמודד עם סמפטומים שמעידים על מצוקה נפשית.
    אני מאוד ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע: פסיכולוג, פסיכותרפיסט / ית, ניתן גם להתיעץ עם רופא פסיכיאטר. אתה יכולה לפנות דרך קופת חולים, מרפאה פסיכיאטרית ששיכת לאזור מגוריך או באופן פרטי..
    תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו