נורטילין ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורטילין ותופעות לוואי
    גלית
    16/01/2011

שלום רב,

אני נוטלת נורטילין 50 מג עקב דיכאון ופיברומיאלגיה (הלמיקטל לא עוזר לי להתייצבות ונורטילין לא מסייע לי בפיברו-הסימבלתה לא עזרה לי לדיכאון)נראה שהוא פוגע לי בשינה וכמו כן יש לי טעם חמוץ בפה ויובש נוראי, אני מרגישה שאני עצבנית ותזזיתית..
    כל שאר תופעות הלוואי אני יכולה להסתדר איתן.
    ברוך ה' אני מרגישה שיש לי מרץ ושמחת חיים אך אני לא בהיי.
    רציתי לדעת האם תופעת היובש והטעם בפה יעלמו ואם כן תוך כמה זמן-זה מאוד מטריד אותי.
    כמו כן בעיית השינה מאוד מפריעה לי מאחר ואני נוטלת 1 מג' קלונקס+100 טרזודיל שזה נותן לי שינה טובה לפחות ל-5 שעות.

המצב הנתון כיום הינו שיש לי הפרעה קוגנטיבית מאוד חמורה- אי עיבוד נתונים,זכרון לטווח קצר,קשיי הבנה, טעויות במשפטים ותקיעויות במילים ואני לא מצליחה לבטא ברצף את מה שאני רוצה להביע,וגם סוג של התנתקות ריגעית.
    הרופא שלי ביקש זמן להתייעצות בכדי לראות מה ניתן לעשות...(הוא שולל דימנציה)
    בנתיים אשמח להכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורטילין ותופעות לוואי

הוספת תגובה

• מהי ההפרעה ?

אמיר
    17/01/2011

יכול להיות שדיכאון גורם לכל התיאורים שלך ,הפרעה קוגנטיבית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא

גלית
    17/01/2011

גם כשהייתי בשיא הדיכאונות ,לא היתה לי בעיה קוגנטיבית.כשהדיכאון טופל החרדה לא טופלה וזאת הבעיה כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו