מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון אינסופייולי11/12/2007
למנהלי הפורום שלום רב!
בתי בת 37, רווקה, חיה כבר שנים רבות עם דכאון שמטופל בתרופות. מדי פעם הפסיכיאטר מחליף אותן כי כמעט אין שינוי במצב הדכאון. היא מתפקדת "על מינימום" - - עובדת, כמעט ואין לה קשרים חברתיים ועסוקה מאד במחשבות ובפחדים המלווים את מצבה. היא משתפת אותנו במה שעובר עליה ולצערי אני מתחילה להרגיש שאני נופלת איתה מכיון שהתרופות כמעט לא עוזרות, החורף קשה לה יותר, היא מיואשת והייתי רוצה למצוא כיוון שיכול להעמיד אותה על הרגליים. האם יש איזו מסגרת , חוץ מאישפוזי יום של הקופות , שיכולה לתת בסיס איתן לשינוי? משהו יותר הוליסטי מטיפולים פסיכולוגים ופסיכיאטרים? משהו שכולל שינוי בדפוסי חשיבה, טיפולי גוף ונפש שיתנו הרגעה כללית ושקט מכל המחשבות המציפות ואולי בהמשך גם כיוון חדש?
מקווה שתוכלו לתת לי תשובה כלשהי שנוכל לאמץ
יולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליולי - גם לי יש בן עם אותה הבעייה
שאול12/12/2007שלום לך יולי -
גם לי יש בן עם אותה הבעייה אשמח לשוחח איתך ,
ניסה המון תרופות אף תרופה לא עזרה לו.
המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל12/12/2007שלום לך,
טיפול קוגניטיבי - התנהגותי בדיכאון (אישי או קבוצתי) יכול לעזור לבתך להתמודד עם מצבה. אצלנו במרכז לטיפולים מתקדמים "מיינד קליניק" אנחנו עושים טיפול קבוצתי בדיכאון שבמהלכו אנו מלמדים טכניקות לשנות מחשבות, לשלות בהן, משלבים בטיפול טכניקות של הרפייה ודימיון מודרך, תוך תמיכה תרופתית. בנוסף, אנו מתמכים בטיפול בגרייה מגנטית (TMS) לטיפול בדיכאון כרוני.
נשמך לעזור לבתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון
איתן04/01/2008כנסי לאתר [a href=http:// id=link]www.dikaon.com[/a] ותמצאי מרפא לבעיתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)