מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג של חרדהסיון25/01/2011
שלום אני רוצה לשאול אותכם מה אני עושה אם יש לי חרדה מכאבי בטן שלשול וכדומה בעקבות אירוע שעברתי בעבר מחיידק שהיה לי בכיבה והייתי מאושפזת ובעיקבות זה כול כניסה לשירותים אני חובה סוג שלצ פחד אבל אני מנהלת אורך חיים בריא ורגיל אבל תמיד בחששות מה אני יכולה לעשות אם זה ויש לי בעיות במערכת העיקול אני פןחדת שאני לא עושה את זה לעצמי עקב המחשבה על זה תמיד. עשיתי בדיקות דם כי אני צימחונית והכול בסדר אני ילדתי לידה בריאה באמת הכול בסדר אני מודעת לזה שיש לי סוג של חרדה אני השמח לקבל תשובות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג של חרדה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל28/01/2011סיון שלום,
הככול הנרא, אישפוז שעברת נחווה אצלך כאירוע טראומתי במידה מסויימת. באופן טבעי, אנו נוטים להמנע מהיות שוב במצבים כאלה ומפחדים מכול דבר אפילו קטן שמזכיר או עלול להוביל לחווה טראומתית שוב. העניין הוא, שכאבי בטן ושלשולים הם סימפטומים של חרדה ויכולים להופיע בגלל שאת מפחדת. כלומר, כתוצאה מהפחד את עלולה להרגיש את מה שממנו את מפחדת (כאבי בטן ושלשולים).
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חרדות היא פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT). במהלך האיפול תלמדי לא להגביר את החרדה ולשלוט בה בהווה וגם לטווח הארוך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)