יומיים בדיכאון לא מוסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יומיים בדיכאון לא מוסבר
    אורי-כינוי
    26/01/2011

שלום לכולם
    אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בעניין
    אני בחור בן 33 אחרי לימודים אקדמאים,עובד בעבודה מסודרת באופן כללי מרוצה ממנה מהשכר פחות,,לא נמצא כרגע במערכת יחסים ,,בשנים האחרונות העניין הפיננסי תופס אצלי מקום לדאגה ,,לאחרונה הייתי ממש "לחוץ" נפשית ונראה לי שישנה היצטברות של דברים ואני לא מסוגל להכיל כלום בשום היבט,,אני ביומיים האחרונים חווה הרגשה של עצב ממשי הרגשה שאני לא מכיר בכלל לא בעוצמה כזאת בכל אופן,,חוסר רצון לעשות את הדבר הכי פעוט,,הרגשה של נמאס ,,אשמח אם מישהו יכול לתת לי הכוונה,,תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יומיים בדיכאון לא מוסבר

הוספת תגובה

• יומיים בדיכאון לא מוסבר - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    28/01/2011

שלום לך,

תקופות של ירידות במצב הרוח יכולות להיות אצל כולם. יומיים לא מספיק זמן כדי לחשוב על הפרעה כל שהיא. יתכן ואתה זקוק למנוחה. במידה ואין סיבה חיצונית (אירוע כלשהו) שהשפיע עליך כדאי לחשוב על עניין בחיים, מטרות חדשות. האם בכלל אתה נמצא במקום טוב בחייך? שיחה עם איש מקצוע (פסיכולוג /ית, פסיכותרפיסט /ית) תעזור לך לעשות סדר בדברים.

תודה על פניתך לפורום,
    בברכה, 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות

אורי
    01/02/2011

תודה לך דר" על ההתייחסות,,,זו כנראה תקופה כזאת פשוט נבהלתי מההרגשה הריקנית הזאת שלא זכורה שנים רבות אם בכלל,,אני אשקול שיחה אצל איש מקצוע,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו