מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשה !!!!!!!!!!אנונימי05/02/2011
אני כמעט שלושה חודשים לא יוצאת מהבית , מצב נפשי גרוע ביותר , כל הזמן במיטה ,,
פסיכיאטר שביקר אותי בבית המליץ על לוסטראל ..(לפני כשבוע)
אני שואלת אם זה מספיק חזק , המצב שלי נורא קשה .. הרופא הציע זיפרקסה בנוסף
אני לא יודעת מה לעשות , אני מרגישה נורא מאשימה את עצמי ואת האחרים על המצב הזה , אני לא מסוגלת לעשות כלום ...
האם הוספת זיפרקסה תעזור , האם הטיפול מספיק טוב . אני רוצה לצאת מזה אני מרגישה נורא .... אני מרגישה שהרסתי לעצמי את החיים , נטשתי הכל : העבודה הלימודים , החברות , הכל ......
מה אפשר לעשות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בבקשה !!!!!!!!!! - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל06/02/2011שלום לך,
אני מציעה שתתחילי ליטול את הטיפול התרופתי כפי הרופא המליצה לך ותבחיני את ההשפעה. במידה וכעבור כשבועיים לא תרגישי שיפור אפילו מועט, תפני שוב לרופא. בדרך כלל, ההשפעה המלאה של התרופה מורגשת בין 4 ל 6 שבועות על המינון הטיפולי. לא להתיאש. עליך להתחיל לשקם אתץ עצמך. נסי לקום מהמיטה. השכיבה לא מחזקת אותך אלא רק מחלישה ומרוקנת את כוחותיך. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) יכול מאוד לעזור לך. במהלך הטיפול ניתן לבנות תוכנית הדרגתית בה תוכלי להתקדם בצעדים קטנים תוך פיתוח מיומנויות של שליטה במצבך בהווה וגם לטווח הארוך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)