דיכאון קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון קשה
    עדי
    01/03/2011

שלום , אני בן 31 וסובל מדיכאון קשה .
    יש לי תקופות יותר טובות , אבל עכשיו זאת לא אחת מהן . אני לא מצליח לתפקד או להתרכז בעבודה , אני מרגיש מאד מאד בודד ולבד .
    התחלתי ללכת לפסיכולוגית פרטית , אחרי 2 פגישות אני עדיין מרגיש נורא ולא רואה שיפור, יש לי מחשבות שליליות מאד , ואני לא רואה טעם בחיים שלי .
    אני כרגע לא מטופל בתרופות ואני מאד מפחד להתחיל לקחת .
    האם עלי להמשיך עם הפסיכולגית או לעשות בטיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון קשה

הוספת תגובה

• שלום איש יקר

שלומי גון
    03/03/2011

שלום לך, שמי שלומי , אשמח לשתף אותך בסיפורי האישי, במטרה לעזור,מתוך אמונה מוחלטת ביכולת, עברתי שנים ארוכות מאד של
    סבל וכאב ,מזה שנה אני מאוזן וחש נפלא וללא תרופות ,בזכות דרך נפלאה ומיוחדת שמועברת ע"י אדם מיוחד וצנוע , דרך שניתנת ללימוד
    ע"י כל אדם כפי שהיא הצילה את חיי שלי.
    0507637617
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון קשה - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    08/03/2011

שלום. אני ממליצה לך לפנות ל איבחון ועזרה פסיכיאטרית .קודם אתה יכול לפנות לרופא משפחה. הוא יכול לתת לך עזרה ראשונה.כן חשוב להמשיך טיפול פסיכלוגי.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו