מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון קשהעדי01/03/2011
שלום , אני בן 31 וסובל מדיכאון קשה .
יש לי תקופות יותר טובות , אבל עכשיו זאת לא אחת מהן . אני לא מצליח לתפקד או להתרכז בעבודה , אני מרגיש מאד מאד בודד ולבד .
התחלתי ללכת לפסיכולוגית פרטית , אחרי 2 פגישות אני עדיין מרגיש נורא ולא רואה שיפור, יש לי מחשבות שליליות מאד , ואני לא רואה טעם בחיים שלי .
אני כרגע לא מטופל בתרופות ואני מאד מפחד להתחיל לקחת .
האם עלי להמשיך עם הפסיכולגית או לעשות בטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איש יקר
שלומי גון03/03/2011שלום לך, שמי שלומי , אשמח לשתף אותך בסיפורי האישי, במטרה לעזור,מתוך אמונה מוחלטת ביכולת, עברתי שנים ארוכות מאד של
סבל וכאב ,מזה שנה אני מאוזן וחש נפלא וללא תרופות ,בזכות דרך נפלאה ומיוחדת שמועברת ע"י אדם מיוחד וצנוע , דרך שניתנת ללימוד
ע"י כל אדם כפי שהיא הצילה את חיי שלי.
0507637617
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון קשה - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן08/03/2011שלום. אני ממליצה לך לפנות ל איבחון ועזרה פסיכיאטרית .קודם אתה יכול לפנות לרופא משפחה. הוא יכול לתת לך עזרה ראשונה.כן חשוב להמשיך טיפול פסיכלוגי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)