מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות איומותרינת07/03/2011
אני סובלת מחששות נורא גדולים , פחדים וחרדות , בעיקר על הילדים שלי , כבר לא נעים לי מכולם , אני האמא הכי דאגנית בשכונה , תמיד עוקבת אחרי הילדים , ואם הם לא עונים לי בפל' אני נכנסת ללחצים , מתחילה לדמיין שאולי קרה להם משהו , (בני 13,11,8) אני מגיעה למצבים שאפילו כאילו בא לי להשתין , מרוב הלחץ על הילדים. במיוחד הילד הקטן , אני לא נותנת לו , כמעט , ללכת לחברים. תמיד החברים באים אלינו.
גם לבעלי אני כמעט ולא מרשה לקחת את הילד , ואם כן אז אני מציידת את כולם בפלאפונים , לא עוברות עשר דקות אני כבר מתקשרת לשאול אם הכל בסדר.
נמאס לי מעצמי !!!!!!!!! אני ממש סובלת מעצמי !!!!!!!!
היום הייתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי מרשם לכדורי ציפרלקס. אני פוחדת להתמכר לכדורים.
מה לעשות ? אני לא מאמינה בשום דרך אחרת . האם יש לכם עצה בשבילי ?
אודה על כל תגובה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות איומות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל08/03/2011רינת שלום,
ציפרלקס לא ממכר. זאת תרופה מצויינת ויעילה מאוד. נסי כפי שהרופאה המליצה לך. בעוד מספר שבועות את אמורה להרגיש התחלה של שיפור. בנוסף, חשוב לציין שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם המצב היא לשלב טיפול תרופתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). טיפול CBT הינו קצר וממוקד ומאפשר ללמוד כלים של שליטה במצב בהווה וגם לטווח הארוך. כלים אלה מונעים הישנות של ההפרעה בעתיד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)