התחלתי פריזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי פריזמה
    אלון
    11/03/2011

הדיכאון והחרדות אצלי כבר שנתיים ולא חולפים, ניסיתי דברים טבעיים כמו אומגה 3 אלספה לקחתי בסביבות ה-4 כדורים מהמלצה של אנשים אך זה לא עזר אפילו טיפה..
    פניתי לפסיכיאטר ודיברנו ולפני שבוע התחלתי לקחת פריזמה, יומיים ראשונים רבע כדור, יומיים שניים חצי כדור ועכשיו אני כבר 4 ימים לוקח כדור שלם.. אני רוצה לציין שאני כמעט ולא מרגיש שינוי, האם זה אפשרי תוך זמן קצר להרגיש שינוי ? האם התרופה מתחילה להשפיע רק אחרי שבועיים וחצי- שלוש שבועות..

עוד שאלה אני לוקח אתה הפריזמה בבוקר עם ארוחה וכוס קפה ונוטל אותה ביחד עם ויטמין סי ואומגה 3 האם זה מפריע לתרופה להיספג ? תוך כמה זמן אני יראה תוצאות ?

תודה רבה לעונים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלתי פריזמה

הוספת תגובה

• התחלתי פריזמה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/03/2011

אלון שלום,

ייתכן שיחלפו 3-6 שבועות עד שההשפעה תורגש במלואה.
    ויטמין סי ואומגה 3 לא מפריעים לפריזמה.
    בנוסף, חשוב לציין שפסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) בנוסף לתרופות מאוד יעילה בהתמודדות עם חרדה / דיכאון. גישה זו מזרזת השפעה של תרופות ומונעת הישנות של ההפרעה בעתיד במידה ותרצה להפסיק את התרופות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו