דיכאון וחרדה מלווה בכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה מלווה בכאבים
    אלדד
    12/03/2011

שלום
    שמי אלדד אני בן 48 ואני מזה 3 חודשים חווה דיכאון וחרדה מלווה בכאבים פיזיים אני חייב לציין שלפני 3 שנים לקיתי בדיכאון וחרדה טופלתי עיי ציפרמיל 20 מ"ג ולאחר מכן 40מ"ג וזה אכן עזר לאחר טיפול טרופתי והעלעת המינון חלפה החרדה והדיכאון וחזרתי לשגורה ללא כאבים חיים יצירתיים ללא בעיות
    בחודש נובמסר האחרון לאחר פטירתה של חברה טובה ממחלת הסרטן החלו שוב כאבים באותו אזור בעיקר באזור השמאלי של הבטן התחתונה נפגשתי עם הרופא הגסטרולוג המטפל שלי אשר הפנה אותי שוב לפסכיאטרית אשר טיפלה בי בעבר ולטענתה מאחר והפסקתי את הטיפול בציפרמיל לתקופה של חודשיים לפני המקרה הגוף פיתח עמידות לתרופה ולכן שינתה את הטיפול לוויפאקס 150 מ"ג אני מזה 3 שבועות עם הוויפאקס ואני לא רואה שינוי אני חרד מאוד בוכה כמו ילד קטן דיכאון וכאבים משונים משבשים את חיי לחלוטין מטבעי אני אדם מאוד פעיל ואני מרגיש שאין לי אנרגיות לעשות דבר חושש להיות לבד ופוחד מהגרוע מכל בשיחה עם הפסכיאטרית היא טוענת שצריך לאפשר לוויפאקס ולתת לו את מרחב הזמן לעשות את העבודה
    אני מרגיש רע כואב מדוכא וחסר אונים אנא התיחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה מלווה בכאבים - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/03/2011

אלעד שלום,

לא ברור לי מה קורה כיום מבחינה התרופתית. האם אתה נוטל תרופות היום? האם למרות התרופות הינך מרגיש החמרה במצבך? בכול אופן, אני ממליצה לפנות להתיעצות אצל רופא פסיכיאטר. יתכן ובמוסף לתרופות הינך זקוק לתמיכה נפשית. הדרך הטובה ביותר להתמודד הינה שילוב של תרופות נוגדות חרדה / דיכאון ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו