מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחלתי לקחת רסיטל ושוקל להפסיקשגדכפ15/03/2011
לפני בדיוק חודש נפגשתי עם פסיכיאטר צבאי שנתן לי רסיטל. לא לקחתי את התרופה באופן מיידי אלא רק שבוע לאחר מכן שראיתי שאני נכנס לדיכאון חריף. לקחתי את התרופה במשך כשלושה שבועות. בהתחלה היו כאבי ראש קשים שעברו בשבוע הראשון, כמו כן הבחילות עברו יחסית מהר. כרגע אין כל כך תופעות לוואי חוץ מעייפות מאוד מאוד מוגזמת וחלומות מוזרים וציוריים (מספר חלומות רב על מלחמות, ועל יכולות על טבעיות כמו טלקינזיס). מחר אני נפגש איתו שוב והיום יצאתי הביתה לאפטר. היום זה יהיה היום הראשון מאז שהתחלתי לקחת את התרופה שאני לא אקח אותה בגלל ששכחתי את הכדורים בבסיס. אז השאלה הראשונה שלי היא: מה עלול לקרות אם אני יום אחד לא יקח את הכדורים? בינתיים אני כמעט ולא מרגיש שום הבדל רגשי. אני הולך לדון איתו מחר לגבי התרופה ולגבי השירות הצבאי שלי ואני שואל אותכם קודם כל מה אתם חושבים במצב שלאחר כמעט חודש תרופה לא עשתה כלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיטל - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל19/03/2011שלום לך,
ההשפעה החיובית מורגשת במלואה כעבור כחודש על המינון הטיפולי. יתכן ועוד מוקדם להסיק מסקנות. תתיעץ עם הרופא המטפל. בדרך כלל אם יש שיפור אך לא מספיק נוטים קודם כול לעלות את המינון. בכול אופן, לא מומלץ להפסיק תרופה על דעת עצמך.
תרגיש טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)