דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    נעמה
    21/03/2011

שלום, שמי נעמה ואני בת 29 רווקה ללא ילדים. אובחנתי כסובלת מההפרעה OCD ודיכאון קל לפני מספר שנים. בעבר טופלתי הן ע"י פסיכולוגית, פסיכיאטר וטיפול תרופתי. כיום אני ממשיכה עם הטיפול התרופתי אך אני חשה תקועה. אני סובלת מחוסר ביטחון והערכה עצמית נמוכה. אני יודעת שכל עוד אני לא אטפל בהערכה העצמית שלי התחושות הרעות שאני מרגישה כבר שנים לא יעברו. אשמח אם תייעצו לי על מטפלת טובה באיזור יבנה, גדרה.דבר נוסף שמקשה עלי ללכת לטיפול הוא הסכום שעלי לשלם עבור כל טיפול. אשמח לשמוע על מטפלות טובות שעובדות דרך קופת חולים כללית או שישנה דרך נוספת להקלה בסכומים עבור הטיפול.
    תודה על ההקשבה והעזרה נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• מאיזה אזור את ???

טלי
    25/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבנה גדרה

נעמה
    27/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    27/03/2011

שלום. מתנצלת אך בפורום לא ממליצים על שמות של מטפלים. את יכולה לפנות דרך google ו דפי זהב
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו