וייפקס+וול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וייפקס+וול
    רא
    24/03/2011

כתבתי כבר הודעה שמשום מה לא פורסמה ולא נענתה...
    אני נוטלת 75 מג וויפאקס + 150 מג וולבוטרין מזה כשבועיים (לאחר שנטלתי כשנה אסטו שהפסיק להשפיע ואחכ ניסיתי 150מג וויפקס שגרם תופעות לוואי).
    על פי הנחיית הרופא אני אמורה להפסיק את הוויפקס ולהשאר עם הוולבוטרין.
    עם השילוב אני מרגישה רע! בחילות, שינה טרופה, חוסר שקט ועצבנות נוראית.
    לתת לזה זמן? כמה? כשאפסיק עם הוויפקס המצב ישתפר?
    שאלה נוספת - האם אפשר לשתות כוס יין או בירה מדי פעם למרות ההוראות של הוולבוטרין? הרופא אומר שכן...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וייפקס+וול

הוספת תגובה

• וייפקס+וול - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    25/03/2011

שלום. שתיית אלכוהול יחד עם תרופות מגבירה מאוד את תופעות הלוואי של התרופות, מגבירה חרדות ודיכאון ומפחיתה מיעילות התרופות. לא יכול להיות נזק בלתי הפיך אך הנזק המיידי יכול להיות מאוד לא נעים. ממש לא כדאי "להתפרק" !!!
    לגבי תופעות לוואי תפני לרופא מטפל. תופעות לוואי בדרך כלל חולפות במשך מספר שבועות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לא מדובר על "התפרקות"

רא
    25/03/2011

מדובר על כוס יין או בירה פעם ב... עם הארוחה. גם אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לא מדובר על "התפרקות" - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    27/03/2011

שלום. מדי פעם כשיוצאים עם חברים, בקבוק של בירה, כוס יין. לא להגזים, לא באופן קבוע, לא מספר פעמים ביום ולא בכמות גדולה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו