עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    דורון
    22/12/2007

אני בן 23 וכבר שנתים בדכאון קשה אני רוצה לטפל עם פסכיאטר מקצועי שיאבחן מה יש לי אני פשוט מקנא ושונא אנשים ואני לא מקבל את עצמי בכלל הייתי אצל פסיכאטרית של קופת חולים והיא אמרה לי ח צפרימיל ולך תיבוד אבל במשך שנתים כלום לא עובד הכל קשה בחיים אני מחפש איבחון אבל אין לי הרבה כסף היתי שמח אם יתנו לי הצעת מחר אני שקוע בבוץ ולא רוצה לחיות פשוט ככה אי אפשר להמשיך אני פשוט לא מצליח אני כן מנסה אבל כבר לא יכול יותר ולא רואה אור בקצה המנהרה זה קרה לי כמה פעמים במשך החיים לא סימתי בית ספר ובקושי עשיתי צבא אבל אני מפחד מהעתיד כי כל יום לא דומה לקודם ואני לא יכול לתכנן כלום כי כל יום מצב רוח אחר ורוב הימים יושב בין ארבע קירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• אני מבינה אותך גם אני מרגישה ככה

חן
    07/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    23/12/2007

שי שלום,

צר לי שבחור צעיר כמוך מבלה את זמנו "ליד החיים". נשמח לעזור לך באחון ולהתאמה של דרכי טיפול.
    נשמח אם תצור איתנו קשר בטל: 03-6962733 או 03-6962745

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו