מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעידו23/12/2007
שלום
רוצה לדעת האם תחושה של אי שווי משקל וסחרורות קשורה לחרדות,משהו נפשי
למשך שעה,שעתיים במהלך היום,ומספר פעמים ביום.
בתודה רבה.
אריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא שלי גם יש מה שיש לך גם לך יש
חן07/03/2008סחרחורות וכן זה חרדה ודיכאון אמא שלי לוקחת כדורים של זה והיא הולכת לפסיכיטאר ופסיכולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד''ר אירנה נתנאל23/12/2007אריאל שלום,
אחד הסימפטומים של חרדה הוא תחושה של חוסר שיווי משקל, תחושה כאילו הולכים על אוניה, ברגליים תחושה של "צמר גפן". סחרחורת לא מהסוג של כל העולם מסתובב כמו בקרוסלה אלא כמו באוניה מצד לצד. אם תחושותיך מתאימות לתאורים אלה סביר להניח שזאת תגובתך הגופנית למצב החרדה.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
עידו24/12/2007מאד מפוחד אני ,מפחד להתדרדר ,זה אכן כמו אוניה הראש נוטה קדימה ואחורה ,כמו בזיג זג.גם במקלחת זה מופיע לי ,זה דבר עצום הנפש ואיך היא משפיעה פיזית.
מאד לא רוצה להתחרפן.בגלל בעיה פיזית שיש לי כרגע,דלקת בכתף ובעיה עם הקיבה
אז כל דבר קטן ישר אני נלחץ ממנו ,כבר קוראים לי היפוכנדר בבית .וגם בפורמים שונים שאני כותב
על תופעות ותסימנים כותבים לי שנשמע שאני לחוץ ושאלך בדחיפות לטיפול .ניסיתי לקבוע תור לפסיכולוג מטעם קופת החולים,הייתי בשיחה עם הרכזת שאמרה שיצרו איתי קשר ויקבעו לי פגישות.אך לא חזרו אליי במשך חודשיים,זה מה שאני צריך לעשות לחכות כי אין לי כסף אני לא עובד
ובתוך החרדות כבר 6 שנים,כבר לא יודע עם יש תקווה עם אצליח לצאת מזה.
או שזהו אני גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)