דימוי עצמי ירוד ביותררררררררררררררר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי ירוד ביותררררררררררררררר
    אילנה
    24/12/2007

שלום רב
    אני בגיל הארבעים המאוחרות, ובשנים האחרונות הפכתי לחסרת ביטחון חרדה פחדנית ועם דימוי עצמי מאוד מאוד ירוד, לפעמים זה נראה כאילו אני מוותרת על עצמי החיים עוברים ליידי ואני פשוט לא שם, התחושות איומות לא בא לי לעשות כלום עם עצמי, מזניחה ומזלזלת בעצמי נורא, חשוב לי לציין שאני סובלת ממגבלה מסויימת שהיא בעיניי מקור הבעייה, זה משהוא שאני לא כל כך משלימה איתו וזה כאילו שאני לא מקבלת את עצמי ולא חיה בשלום עם עצמי. זה משהוא שהפריע לי כל החיים.
    בכללי כל חיי הייתי טיפוס חרדתי פחדני וחסר ביטחון אף פעם א היה לי אומץ לעשות דברים, לפרוץ קדימה ולעשות דברים תמיד אבל תמיד הפחד היה שם ושיתק אותי, ניסיתי כדורים שונים זה עזר מעט הפסקתי איתם היתה לי תקופה יחסית רגועה ועכשיו לאט לאט זה שוב חוזר אלי, אני בעלת משפחה כלפי חוץ אני משדרת עסקים כרגיל מאוד משתדלת אך מבפנים אני מרגישה כשבר כלי חסר ערך ותועלת, אני משתדלת לעבוד על עצמי אך מהר מאוד חוזרת לייסורי.
    אני טיפוס ביתי, לא מרבה לצאת מהבית חיה בתוך המסגרת שלי, וגם סוג העבודה בה אני עובדת לא ממש יכולה לתרום לשיפור המצב זה משהוא סטנדרטי כזה
    תודה רבה לכם ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם אני מרכישה בדיוק כמוך

חן
    07/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימוי עצמי ירוד ביותררררררררררררררר

25/12/2007

לאילנה שלום
    נראה לי שעליך לשלב בדיקה וטיפול פסיכיאטרי עם טיפול בשיחות. לעיתים קרובות רואים את השילוב של אישיות עם רגישות יתר, תלותיות, חוסר ביטחון ועוד ובנוסף מצבי חרדה. השילוב הזה מאוד קשה, לפעמים מוביל לדיכאון ותמיד נותן תחושה של חוסר שלמות עם מה שעושים, הרגשה שלא מספיק מצליחים ועוד דברים בסגנון של הדברים שאת תיארת. טיפול בהחלט יכול לעזור. במידה והתרופות עוזרות עליך להמשיך איתם לפחות שנה ואז לקבוע האם כדי להפסיקם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו