תולשת שערות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולשת שערות
    חגית כראדי
    05/04/2011

אני קרוב ל4שנים תולשת שערות הייתי מאוד רוצה להפסיק זה ממש מכער אותי
    יש טיפול לתופעה הזאת אשמח לקבל תשובה בהקדםם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולשת שערות

הוספת תגובה

• OCD

טלי
    07/04/2011

שלום לך התופעה הזו מוכרת כהפרעה טורדנית כפייתית (OCD) שיש לה תופעות אחרות ודומות (כמו רחיצת ידיים הרבה פעמים וכו') בדרך כלל הטיפול הוא תרופתי, וכן ניתן לשלב גם טיפול ריגשי, להבין מאיזה מקום זה מגיע בכל מקרה, שווה להתייעץ עם רופא המשפחה ואולי להתייעץ עם פסיכיאטר. מכירה אישית מישהי שזה עזר לה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תולשת שערות - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    08/04/2011

שלום. טריכוטילומניה (תלישת שער) –הפרעה בשליטה על הדחפים. קיימת טענה לפיה בהחלט קיים קשר בין טריכוטילומניה (Trichotillomania) וההפרעה טורדנית –כפייתית ((OCD, כמו כן טוענים שבבסיסה של טריכוטילומניה –הפרעה בשליטה על הדחפים ,כאשר אפשרות להתפתחות לדיכאון קיימת גם בטריכוטילומניה, גם בהפרעה טורדנית –כפייתית.
    את זקוקה לאבחון מדויק , לפי זה אפשר יהיה להחליט על טיפול.
    גישה התנהגותית קוגניטיבית בשילוב עם טיפול תרופתי (במידה ואת זקוקה) מאוד יעילים .
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פנייה

חגית כראדי
    08/04/2011

התופע הזו התחילה לפני 5שנים,היו לי תקופות פחות טובות והיו גם תקופות יותר טובות בתלישת שערות,כיום אני ממש מכערת את עצמי וחבל לי פניתי למספר רופאים וקבלתי תרופות כגון:פרוזק במשל חצי שנה ראיתי שאין שינוי הפסקתי לשתות אז החליפו לי לרסיטל בשילוב של קלונקס ראיתי שבקלונקס גרם לי להיות זרוקה הפסקתי המשכתי רק רסיטל וגם לא שינוי אני כבר לא יודעת למי לפנות בעלי עזב אותי בגלל זה כי הוא טוען שהיופי של האישה בשיער ואני כיום מכסה את רואשי עם כיסוי ראש בבקשה עזרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על אורנית ווינשטוק

עדנה
    11/04/2011

שלום חגית גם לאחותי היתה אותה בעיה של אובססיהכזאת והיא הלכה לאורנית

ווינשטוק והיא עזרה לה מאוד היא מאד מנוסה והגיע מאמריקה וגם טיפלה בסלבריטאים

בחו"ל אני מאד ממליצה לך להיפגש אתה היא תעזור לך מאד את רק צריכה לרשום את

שמה בגוגל ותימצאי אותה

בהצלחה
    דנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תולשת שערות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    09/04/2011

חגית שלום,

תופעה של תלישת שער נקראת טריכוטלומניה והטיפול הינו שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו