מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תולשת שערותחגית כראדי05/04/2011
אני קרוב ל4שנים תולשת שערות הייתי מאוד רוצה להפסיק זה ממש מכער אותי
יש טיפול לתופעה הזאת אשמח לקבל תשובה בהקדםם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר OCD
טלי07/04/2011שלום לך התופעה הזו מוכרת כהפרעה טורדנית כפייתית (OCD) שיש לה תופעות אחרות ודומות (כמו רחיצת ידיים הרבה פעמים וכו') בדרך כלל הטיפול הוא תרופתי, וכן ניתן לשלב גם טיפול ריגשי, להבין מאיזה מקום זה מגיע בכל מקרה, שווה להתייעץ עם רופא המשפחה ואולי להתייעץ עם פסיכיאטר. מכירה אישית מישהי שזה עזר לה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולשת שערות - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן08/04/2011שלום. טריכוטילומניה (תלישת שער) –הפרעה בשליטה על הדחפים. קיימת טענה לפיה בהחלט קיים קשר בין טריכוטילומניה (Trichotillomania) וההפרעה טורדנית –כפייתית ((OCD, כמו כן טוענים שבבסיסה של טריכוטילומניה –הפרעה בשליטה על הדחפים ,כאשר אפשרות להתפתחות לדיכאון קיימת גם בטריכוטילומניה, גם בהפרעה טורדנית –כפייתית.
את זקוקה לאבחון מדויק , לפי זה אפשר יהיה להחליט על טיפול.
גישה התנהגותית קוגניטיבית בשילוב עם טיפול תרופתי (במידה ואת זקוקה) מאוד יעילים .
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פנייה
חגית כראדי08/04/2011התופע הזו התחילה לפני 5שנים,היו לי תקופות פחות טובות והיו גם תקופות יותר טובות בתלישת שערות,כיום אני ממש מכערת את עצמי וחבל לי פניתי למספר רופאים וקבלתי תרופות כגון:פרוזק במשל חצי שנה ראיתי שאין שינוי הפסקתי לשתות אז החליפו לי לרסיטל בשילוב של קלונקס ראיתי שבקלונקס גרם לי להיות זרוקה הפסקתי המשכתי רק רסיטל וגם לא שינוי אני כבר לא יודעת למי לפנות בעלי עזב אותי בגלל זה כי הוא טוען שהיופי של האישה בשיער ואני כיום מכסה את רואשי עם כיסוי ראש בבקשה עזרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על אורנית ווינשטוק
עדנה11/04/2011שלום חגית גם לאחותי היתה אותה בעיה של אובססיהכזאת והיא הלכה לאורנית
ווינשטוק והיא עזרה לה מאוד היא מאד מנוסה והגיע מאמריקה וגם טיפלה בסלבריטאים
בחו"ל אני מאד ממליצה לך להיפגש אתה היא תעזור לך מאד את רק צריכה לרשום את
שמה בגוגל ותימצאי אותה
בהצלחה
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולשת שערות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל09/04/2011חגית שלום,
תופעה של תלישת שער נקראת טריכוטלומניה והטיפול הינו שילוב של תרופות ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)