האם אני בדכאון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני בדכאון?
    אילנה
    13/04/2011

שלום לכן אני בת 38 כאשר בלידת ביתי לפני כשנתיים סבלתי מחוסר באנרגיה , מצבי רוח , חרדות, עמבים ועוד .. נראה כי סבלתי מדכאון אולם לא הובחנתי ולא טופלתי. רק לאחר כשנה מאז שנולדה ביתי התחלתי לקבל מצב רוח טוב.

כעת אני סובלת ממצבי רוח משתנים, קצרת רוח כלפי הילדה ,עצבים וכשאני כועסת כאילו"נתפס" לי משהו במוח שלא משתחרר וכשאני מתחילה לצעוק אני לא יכולה להפסיק ואחכ אני בוכה כי צעקתי על ביתי. ומגיעה לאפיסת כוחות. כאילו זו לא אני אני לא רוצה לומר דברים מסויימים אבל לא שולטת ומתקשה להפסיק.

אציין כי גם כשרבתי בעבר עם בעלי נכנסתי למעין קריזה וכשנפגעתי לא יכולתי להשתלט על עצמי ולצערי אני רואה שזה קורה גם עם הילדה.

אימי סובלת מדכאון של גיל המעבר , אני סובלת גם מדכאון לפני מחזור ועצבים.
    האם אני בדכאון? האם אני זקוקה לטיפול פסיכיאטרי בכדורים? האם רמוטיב יחזיר לי את מצב הרוח ?
    האמת שתמיד סבלתי ממצבי רוח משתנים(חיי לא היו קלים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני בדכאון?

הוספת תגובה

• האם אני בדכאון? - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/04/2011

שלום לך,

על מנת להבין ממה את סובלת נדרש אבחון מקצועי ומעמיק. אני מאוד ממליצה לפנות לרופא פסיכיאטר על מנת לאבחן נכון את מצבך ולהתאים לך את הטיפול הנכון.

תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו