הפסקת לקיחת 'פאקסט'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת לקיחת 'פאקסט'
    אירית
    15/04/2011

אמא שלי לקחה את התרופה 'פאקסט' במשך שש שנים, ואז הפסיקה [ניסתה לעבור למשהו טבעי] הרגישה עדיין טוב כמה חודשים, וכשחלה נסיגה לאחר מכן היא החלה לקחת 'רמוטיב' .
    כעת יש לה בעיות שינה חמורות והדיכאון חזר, השאלה שלי כמה זמן לוקח לרמוטיב להשפיע והאם זה באמת יכול לעזור ולהוות תחליף ל'פאקסט' כי כרגע היא לוקחת רמוטיב כבר איזה שבועיים ולא מרגישה בהקלה כלל בנוסף לבעיות שינה קשות מאוד.
    לחזור ל'פאקסט' עכשיו זה בעייתי כי לוקח לזה המון זמן להשפיע והיא צריכה משהו מיידי ודחוף שישפיע מיד אני ממש מפחדת על מצבה..

תודה מראש,
    אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת לקיחת 'פאקסט'

הוספת תגובה

• הפסקת לקיחת 'פאקסט' - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/04/2011

אירית שלום,

רמוטיב לא תחליף לפקסט. העניין הוא שכאשר מפסיקים את הטיפול התרופתי, סימפטומים של ההפרעה נוטים לחזור. על מנת למנוע הישנות של ההפרעה מומלץ לשלב טיפול תרופתי עם פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך CBT ניתן ללמוד כלים של שליטה שמאפשרים למנוע חזרתיות של ההפרעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו