מה קורה לי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לי ?
    מישהי
    17/04/2011

אני כבר שלושה חודשים מודאגת משהו מוזר קורה לי בגוף , זה התחיל מסחרחורת שמצאתי את עצמי זזה ימינה ושמאלה כמו שיכורה וזה חלף רק לאחר 4 שעות ומאז כל פעם משהו חדש
    היום למשל הלכתי שעה בים פתאום תפסה אותי מן אנרגיה שהקשתה עליי ללכת וישבה לי בתוך הבטן עד הצוואר ופתאום מצאתי את עצמי מתקשה לנשום ושריפה בגרון ובבטן ותחושה של דכאון נוראי עד כדי שבא לי לזעוק מבלי שתבוא שום מחשבה דכאונית כל מה שחשבתי זה איזה צבע ים יפה .
    ככה שלושה חודשים ...פעם הגוף משתולל מפחד כל הבטן כואבת בטירוף והכול שורף בבטן באזור בלוטת התריס לעיתים תחושת חנק לעיתים קושי להכניס אויר לעיתים חום באזור הירכיים הזרועות והבטן לעיתים כאילו יש פעימות לב מהירות אך הדופק 70 ועוד המון תופעות מוזרות .
    מה זה הדבר הזה ? אני נשבעת שאני לא חושבת על שום מחשבה דכאונית להפך אני רוצה כבר לצאת מזה כי יש לי תוכניות לנסוע לחו"ל, לקנות אוטו וכו'
    מה קורה לי אלוהים ?
    האם זה בעיה רפואית ??? מה זה ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לי ?

הוספת תגובה

• מה קורה לי ? - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    19/04/2011

שלום לך,

תופעות שאת מתארת יכולות להיות קשורות להתקפי חרדה. אם זה קורה לך פעם ראשונה, מומלץ לעשות בדיקות רפואיות. במידה והבדיקות לא יראו ממצא גופני, ככול הנראה אכן מדובר בסיבות נפשיות למצב ואז מומלץ לפנות להתיעצות עם רופא פסיכיאטר.

תרגישי טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו