מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היייי חדשה פהנטע21/04/2011
היי כולם!
חג שמח, מצאתי את הפורום הזה, מקווה שאמצא פה מקום מפלט למצבי החדש!
אני סטודנטית בשנות העשרים לחיי,
כבר כמה ימים שממש עצובה, דיכאונית , עצבנית ביותר!!!
צורחת על כול מי שעובר לידי, , ,
לא יודעת מה נסגר איתי!!! נכנס בי רוח של חולי
לא יודעת מה עובר עלי, בא לי להתאבד . לא אכפת לי לאבד מהעולם אני כבר לא מרחמת על הסביבה שלי.
יש לי הסטוריה של הפרעות אכילה , אבל עכשיו אני בשיא מתקפת העצבים, ככה שההפרעה הזו ממש לא משחקת תפקיד, כי הראש שלי במקום אחר.
אני מאד רגישה , תמיד הייתי חזקה ולא נתתי לאנשים לכופף אותי. עכשיו אני נשברת! אני רסוסה לא יכולה לשמוע ביקורת !לא מקבלת שום דבר ,
אני מרגישה שבר כלי, פרח שנבל!
מה אני עושה??? איך אני יכולה לצאת מהבוץ הזה?
תודה
דיכאונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היייי חדשה פה - תגובה
ד''ר אלונה גוברמן23/04/2011שלום. צר לי על הרגשתך . תפני לאיש מקצוע: פסיכולוג/פסיכיאטר/ רופא משפחה .
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול מאוד לעזור לך להתמודד עם מצבך. במהלכו תוכל ללמוד כלים ומיומנויות יעלות מאוד להתמודדות העכשיוית וגם לטווח הארוך.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי!
ענת23/04/2011מה עם תרופות כלשהן?
פגישה עם רופא?
שיהיה לך ערב טוב ותחזיקי מעמד.....אפשר להיתאזן ולשוב לחייך ולצחוק ולהיות בחברת אנשים מבלי להיות ביקורתית כפי שכתבת שאת עושה.....קודם לעזור לעצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)