לפרופ' גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' גרינהאוס
    אוגי
    21/04/2011

שלום רב, בעבר המליצו לי על שרותך, כמעט וקבעתי פגישה, בסוף ירדתי מזה..
    אשמח לשמוע דעתך היום..
    אני בן 33 לפני כ 11 שנה במהלך טיול אחרי צבא כמובן חוויתי משבר גדול כתוצאה משימוש חד פעמי באקסטזי ושימוש רב פעמי בקנבואידים למינייהם.
    לקצר את הסיפור, חזרתי בעקבות המשבר, סבלתי מאוד מדיכאון וחרדות, המשבר הגיע "כביכול" משום מקום, יכולת ההבנה הקבלה וההכלה של מה שאני עובר היו מעבר ליכולתי ולכלים שהיו ברשותי בזמן זה ולכן השנים הראשונות היו הקשות ביותר,התפקוד היומי היה בקושי רב, ניסיתי כמעט את כל משפחת ה ssri (כמובן גם טיפול פסיכולוגי)ושילובים אחרים במינונים מאוד נמוכים שנחשבים ברפואה הפסיכיאטרית כלא אפקטיביים ללא הצלחה עם קושי רב בסיבולת תופעות הלוואי.
    בסופו של דבר נמצאה הנוסחה שתעזור לי ל"התחיל ללכת" אבל לא יותר מזה עם הקלה קטנה מאוד אבל לא כזאת שנותנת איכות חיים.
    התחושה היתה מהשימוש בתרופות (בכמה סיבובי התנסויות)כי זה לא עוזר וכי אני "נגמר" פיזית מכך.בסופו של דבר חזרתי לקנביס לסוגיו בשנים האחרונות שנתן מסתבר את ההקלה הגדולה ביותר. הבעיה היא כזו
    א. יש תופעות לואי לקנביס של חרדות, חרדה חברתית בעיקר, אני מרבה לעשן לבד או עם חברים מאוד קרובים ולעולם לא אצא החוצה ל"חברה" לאחר שעישנתי, יכולת התקשורת הסביבתית שלי יורדת לאפס (שכחתי לציין שאני גם מאובחן כ ADHD) אני גם נמנע מקשרים עם בנות זוג. ניסיתי להפסיק מס' רב של פעמים כדי ל"עורר" את עצמי אבל ללא תמיכה אחרת, לא החזקתי מעמד ותמיד חזרתי לעשן, עד שהספקתי להלחם בלהפסיק..
    מעולם לא אושפזתי, ובתרופות מנסיון רע אני לא מאמין יותר.
    למרות הכל אני אדם מתפקד (אומנם בקושי) חי לבד וממשיך להאבק כל הזמן.
    קו הגרף הוא ברור והוא לא מטפס למעלה.
    עם השנים המאבק גובה גם מחיר פיזי שאני מרגיש אותו
    קראתי קצת על גרייה מגנטית- יש סיכוי לגאולה? ואם כן איך מגיעים לזה?
    יש טיפול טבעי שיכול לעזור שאני יכול לנסות?
    מסתבר שהרע במיעוטו הוא הטיפול היחידי שעוזר כרגע האם לעזאזל במדינת ישראל
    יש אפשרות לקבל טיפול על בסיס תרופות קנאביס גם על בסיס נפשי?
    לא יודע אבל יש לי הרגשה שזה גם קשור אז אני סובל גם מדם נשימה בשינה.
    תודה פרופ' על כל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' גרינהאוס

הוספת תגובה

• אולי דר' אחר יענה לי??

אוגי
    25/04/2011

גם תשובה שאין מה לעשות היא תשובה עבורי
    בבקשה לא להפנות אותי לנסיון בתרופות קונבנציונאליות, אין סיכוי שזה יקרה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יגעת ומצאת

כל אחד ו
    26/04/2011

אח גיבור תתעודד.., אתה כבר עברת את התחנה הראשונה בדרך להצלחה שלך הבנת שהבעיה נובעת מהתלות, ומאיך שכתבת נשמע שאתה די מפוקס, אני גם מעשן ממשפחת הקנבינואידים בתדירות נמוכה ,כמוני כמוך ,לא אוהב את ההשפעות לטווח הארוך (כמו שתארת.. זה מבלגן את חוט המחשבה, יוצר חרדות כרוניים ללא סיבה מוצקה, ודי מונע ממך הרבה אמונה בעצמך) ומקביל לא יכול להתעלם מהמוזה שזה נותן והדברים שזה פותח בתודעה, כך שאני די במצב, ויכול להבין מה עובר לך בראש.., האמת שאני חושב שהבעיה הכי גדולה פה זה שמצד אחד זה עושה טוב (קצת) אבל דופק גם לא קצת, ותמיד תהיה את התלות בדבר הזה אם זה הדבר היחיד שגורם טוב.., מאידך - אפשר להגיד אותו דבר על כל כדור שניטל במטרה להרגיש טוב,כדאי להבין שזה תבלין וכל תפקידו הוא לתבל ולא להיות העיקר, העיקר זה החיים וההתקדמות שלנו זה המחסומים הטבועים בנו שצריך לפרוץ בשביל הרגשה טובה אמיתית, חלק עצום ממחסומים אלה טמון במחשבה ובידיעה של מצבנו בצורה אובייקטיבית וללא מסכים פילטרים ומערכות הגנה שפיתחנו לעצמנו במשך הזמן, כך שמה שהייתי ממליץ לך בידידות זה להבין את המסר שהגוף והנפש שולחים ולהתחיל לחזק אותם ,לעבוד על השמחה ולדעת שאתה מסוגל לעשות כל מה שחלמת עליו ושפה אתה רק מתחיל לטפס למעלה כל הזמן.. כך שזה צריך להיות קשה, אבל ממלא, ולפעמים לתבל, אבל במינון, בשליטה.., מילים מפוצצות מאחד שדי מבין אותך ויודע שקל לדבר, גם אני עוד לא בדיוק שם..
    אבל - יכול לראות כיוון , קיצר.. תהיה חזק- יהיה שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אח יקר

אוגי
    27/04/2011

על החיזוקים הזדהתי עם כל מילה, ענית לי כמו שאולי הייתי עונה לעצמי ברגע טוב.. מסתבר כנראה שפתרונות קלים לא קיימים אלא דרך עבודה קשה והרבה אמונה וקבלה רק טוב שיהיה גם לך. מפריע לי קצת שתשובה מד"ר כלשהו בפורום לא נתקבלה לפעמים יש לי תחושה שהם לא ממש יודעים מה לענות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו