מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב קריטי - מתקשה להשיג עזרה..רמי23/04/2011
ברכות.
עד כה מאז פיטורי מבזק עברתי שנתיים קשות מהבחינה האישית. גם במהלך עבודתי שם, לא היה פשוט בגלל התקפי חרדה ולחץ עד - להערכתי - תופעה דיסוציאטיבית שבשנת 2011 תורגמה למין של אפילפסיה ואני לוקח כיום פנתואין 300mg (יש אישור מEEG). בגלל שיכחה ובריחות זיכרון הייתי שוכח לקחת תרופות, גם מתוך הרגשה שאינני נעזר.
נעשו בעבר מבחני BRC ושם דווח על ירידה משמעותית מתחת לנורמה של תפקודי ניהול.
t.o.v.a. תקין. ניסיתי לחזור למעגל העבודה אולם מצבי היה כה קשה ומשתנה גם - ואם יום אחד חשתי ממש טוב ביחס לעבודה למחרת חשתי נורא ואיום ביחס לעצמי וכך ביום למחרת לא מצאתי את הכוחות לעזוב את המיטה ולחזור לעבודה - פספוס איום מצידי שאולי חתם את מצבי לשנים הקרובות (נס טכנולוגיות כתומך טכני). לעיתים מצב הרוח הוא "מאושש" ולעיתים הוא רע ברמה כזו עד כי לוגית - אני מרגיש כי אמצעי מכובד יהיה (נוסח הסמוראים) להבין את המצב - שיחמיר בגיל המבוגר - ולסיים. ישנו מין של שיתוק לעשות דברים עבורי, לנקות הבית, להתפתח רוחנית (תואר במוסיקה) להכיר ולהתערב בחברה - אני חש כי אני מאבד את חברי ויש אפילו רצון לנתק קשרים עמם... ואלו חברים של שנים... ישנו רצון לחזור לעבודה אפילו בתפקיד זוטר מאוד אך ישנם חששות ואי הבנות את מצבי ביחס לתעסוקה המדוברת (ידע במחשבים - פוטושופ - מוסיקה - חומרה - ועוד) למרות שמבין כי לא משנה לעסוק בתפקיד זוטר עד שאתרומם - זה לא קורה ואני לא מתקדם. כמו כן ישנה התמכרות עצומה, אשר במהלכה ישנה התנתקות רגשית ואימה... אני לא יכול לשלוט על זה וקשה לי לא להתחיל עם זה ולהפסיק את זה...
נוצר קשר עם ביה"ח איכילוב נערכו עד כה מבחנים פסיכולוגיים - במהלך מס" חודשים, נאמר לי כי אקבל שיחות אולם נראה כי כלום לא קורה (בעיני זה כבר הופך להיות mal practice) אבל אפשר לומר - לא חיבים לי כלום... אני שוקל להתחיל לקחת תרופות על דעת עצמי (ויאפקס / איקסל / אסטו). אני עוסק לעיתים בספורט וזה מאוד עוזר, אבל התחושה היא שאלו משחקי אגו אל מול חיים הרוסים... אני לא זוכר הרבה דברים... (היה גם אמנזיה רטרוגרדית). ביקשתי קורס מבט"ל - סרבו. למדתי פוטושופ בעצמי ואנשים מאוד מתלהבים מעבודות וזה עוזר לי בתחושה חיובית יותר אל עצמי, אולם יש תחושה קשה ואני פוחד מאנשים - ומרגיש כי גוערים בי כל הזמן מבפנים... החיים סגורים...
=> אשמח לכל הצעה/ הכוונה/ מידע מערכתי וכיו"צ.
בכבבוד רב - רמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר... אתם כנראה חושים שאני נטול ה
רמי28/04/2011אתם כנראה חושבים שאני נטול דאגות ומבלה בג'מייקה.
ברור בחברה מנותקת השורד שורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב קריטי - מתקשה להשיג עזרה.. - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/04/2011רמי שלום,
ראשית, אני ממש לא ממליצה לך להתחיל ליטול תרופות על דעת עצמך. עשית צעד טוב ונכון שפנית לעזרה מקצועית. בינתיים נסה למלא את היום שלך בפעילות. ניכר כי אתה מנסה לעזור לעצמך. כול הכבוד שלמדת פוטושוף ועסקת בפעילות ספורטיבית. תמשיך כך. עשה לעצמך סדר יום מובנה וקבוע עד שתתחיל טיפול מסודר באיכלוב.
תרגיש טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)