מוכר וידוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכר וידוע
    ח
    23/04/2011

אני "חגגתי" 30 לפני חודשיים. אני לא יודע אם זה קשור לגיל או למה שקרה לי בחיים (יותר נכון, למה שגרמתי לעצמי) - או אולי אני סתם דיכאוני. לפני שנתיים החלטתי לעזוב משרה מכניסה בארץ, את המשפחה והחברים ולעבור לארה"ב. סתם כך, באמצע החיים. כנראה שגם שם לא הייתי שמח, אבל היום, לאחר שאיבדתי את העבודה האחרונה שלי פה, נשוי בעל-כרחי למישהי שאני לא מסתדר איתה, ומעל הכל אוכל בכל פה את החסכונות שהצלחתי איכשהו לאסוף בתקופה הטובה שלי, אני נמצא במצב מייאש שאני לא רואה מוצא ממנו. למרות הכל, השורה התחתונה היא שח י י ב י ם להמשיך לנסות ולחיות, להאבק בשניים ובציפורניים בשביל להיות 5% מהיום שמחים, אחר כך 10%, אחר כך יותר. אין דרך אחרת. שמרו על עצמכם חבר'ה, לא לאבד לרגע אמון בעצמכם והכי הרבה - להעזר בתמיכה מהמשפחה והחברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכר וידוע

הוספת תגובה

• מוכר וידוע - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    23/04/2011

שלום,
    צר לי מאוד על החוויות שאתה עובר. אני מאוד ממליצה לפנות לאיש מקצוע: פסיכולוג, פסיכותרפיסט / ית, ניתן גם להתיעץ עם רופא פסיכיאטר. אתה יכול לפנות דרך קופת חולים, מרפאה פסיכיאטרית ששיכת לאזור מגוריך או באופן פרטי.

תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו