מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב קשהרום26/04/2011
אני בת 38 אמא ל3 ילדים בשנה שעברה עברתי מצב קשה עם הבת שלי (כתה א אשר סבה לבקר בבית הספר עקב אירוע של אלימות ) עקב האירוע אשר הזדמן עם התמוטטות החברה אשר עבד בה בעלי והתחלת עידן של מצב כלכלי קשה אושפזתי בבית החולים פעמיים כתוצאה של דופק מהיר ולחץ דם גבוה בבית החולים עברתי כל הבדיקות הנדרשות והכל היה תקין שוחררתי עם טיפול של חצי כדור של קרדיולוג אבל המצב היה קשה יותר לכן הופניתי לפסיכיאטר אשר המליץ על ציפרולקס ושני כדורי וואפין ואכן המצב השתפר ואחרי 3 חודשים הפסקתי את הסיפרלקס(על דעת עצמי) והמשכתי בוואפין .
בתחילת ספטמפר הרגשתי סחרחורת פתאומית בעקבותיה עברתי בדיקות מקיפות אצל רופאים מומחים :א.א.ג. תקין
נוירולוג תקין
אורתופד בדיקה תקינה חוץ ממתח אדיר בצוואר
u.s. בטן תקין גילוי אבנים בכיס מרה
M.R.I ראש תקין
בדיקות דם תקינות
אבל למרות זאת אני עדיין מרגישה בחנק בגרון סחרחורת לפעמים אני מתעורת בלילה לפעמים כאילו הייתי מתה רועדת מתקשה לנשום ואחרי צהריים הרגשת החנק וכאילו אני לא יכולה להכניס אוויר או לדבר.
המצב התחיל להשפיע על הילדים הבן שלי אומר לי עדיף לחיות בבית חולים ובעלי התחיל להתלונן מהמצב אשר לא נגמר
היום אני מטופלת בוואפין ובקרדיולוג
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב קשה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/04/2011שלום לך,
כשבדיקות גופניות תקינות, יתכן מדובר בסיבות נפשיות למצב הנוכחי. לא ברור לי מדוע החלטת להפסיק את הציפרלקס. חשוב לי לציין שלא מפסיקים טיפול תרופתי על דעת עצמך. אני ממליצה לך להתיעץ שוב עם רופא פסיכיאטר ולחזור לטיפול תרופתי (ציפרלקס). טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) בנוסף לטיפול התרופתי יכול לעזור לך ללמוד כלים ומיומנויות של שליטה במצב. כלים אלה מאפשרים למנוע הישנות של ההפרעה במידה ותרצי בעתיד להפסיק נטילת התרופות (כמובן באופן הדרגתי ומבוקר על ידי הרופא המטפל).
תרגישי טוב,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)