דיכאון ופתרון לבעיות ריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ופתרון לבעיות ריכוז
    אלעד
    04/05/2011

שלום רב,
    אני בן 26 וזה זמן רב סובל מדיכאון ורק לאחרונה מצאתי כדור שאליו ואיתו אני מגיב טוב (מירו/מרטזפין) וללא תופעות לוואי קשות - כגון חוסר שינה, בעיות מין וכאבים שמהם סבלתי ממגוון כדורים אחרים נוגדי דיכאון, כגון: פריזמה (פורזק), ויאפקס, איקסל, רסיטל ועוד...

מלבד הדיכאון, אני סובל במשך כל חיי מבעיות ריכוז מאד מאד קשות - יש לי דוגמאות קיצוניות מהעבודה ובחיי האישים.
    קראתי איפשהו שזה לא מומלץ לקחת כדור כמו ריטלין יחד עם כדור נוגד דיכאון - רציתי לדעת האם יש איזשהו שילוב שכן עשוי לעבוד או לפחות ששווה לנסות אותו???
    בעיות הריכוז פוגעות בי בצורה מאד רצינית מבחינה מקצועית ובעבודה וכמו כן בחיי האישיים.

אודה לעזרה כלשהי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת לעזרה

חגיתוש
    08/05/2011

טיפול קוגניטיבי התנהגותי מטפל הן בבעיות ריכוז והן בחרדות.. אני קיבלתי את הטיפול בהקשר לחרדות מהמלצה של חבר אבל הם הסבירו לי על השיטה והיא גם מטפלת בבעיות קשב וריכוז שמוליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו