עייפות ממתח ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ממתח ?
    אריק
    07/05/2011

שלום , ברצוני לשאול האם התסמינים הללו יכולים להיות של מתח ולחץ.,אני במהלך שבוע שלם מרגיש עייפות ותשישות מרובה.ומתמקד בנשימות שלי.מרגיש שהנשימות שלי כבדות.בבדיקה אצל הרופא משפחה מחליף הריאות נקיות.והוא טוען שאני מעט מקורר. בגלל האפ'צי הרב שיש לי.אמרתי לו שאת זה יש לי הרבה זמן בגלל אלרגיה.אני שרוי בלחץ רב ובמתח.שאולי גם לא מתעכל.או שמתעכל בגוף אבל לא בראש. האם זה יכול להיות הגורם להרגשה של התשישות המרובה? בדיקות דם שונות שבוצעו לראות מה הגורם יצאו תקינות. ספירת דם,ברזל,כבד,כליות ועוד מספר בדיקות בנוסף לכל זה מתאסף התסמין של הרצון לישון .ומרגיש שאני לא נושם מספיק וחש בכבדות . אודה לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות ממתח ?

הוספת תגובה

• עייפות ממתח ? - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    13/05/2011

גד שלום,

כאשר נשללו סיבות גופניות לתחושות שלך, סביר להניח שמצבך נובע מסיבות נפשיות כמו, מתח, לחץ, דאגות, התרגשות וכו. כדאי ללמוד טכניקות של שליטה במתח. כלים אלה ניתן ללמוד בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT). טיפול CBT הינו קצר, ממוקד ומאוד יעיל בהתמודדות בהווה וגם בעתיד.

תרגיש טוב,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו