הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי
    בן 30
    09/05/2011

כל הזמן לפניי שיש לי משהו (יום הולדת או רעיון עבודה או מסיבה) אז אני מאוד לפניי זה בלחץ במתח בחרדה אני יום לפניי זה לא ישן לא אוכל חושב תמיד מה יהיה למשל עכשיו זה קורה לי לפניי מסיבות עצמאות שאני יוצא מאתמול אני בלחץ ומתח לא אוכל מת מעייפות ולא נירדם מה לעשות?? אני לוקח סוליאן אבל זה לא עוזר זה מאוד מאוד מטריד ומשגע אותי כבר המון המון שנים תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    10/05/2011

שלום. תפני לאיש מקצוע: פסיכולוג/פסיכוטרפיסט. פסיכוטרפיה (CBT) מאוד יעילה במקרה שלך.לגבי סוליאן תפנה ל התייעצות פסיכיאטרית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני אבל מטופל אצל פסיכולוג

בן 30
    11/05/2011

וזה לא ממש עוזר לי איפה אני יכול למצוא בחינם פסיכוטרפיה (CBT)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני אבל מטופל אצל פסיכולוג - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    17/05/2011

שלום. אתה יכול לבדוק בתחנה לבריאות הנפש באזור מגורך .
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו