שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    דיאן לב
    09/05/2011

קיבלתי ויפאקס XR 75 מהפסיכיאטר התחלתי לשתות אתמול והיו לי תופעות לוואי מאוד מוזרות כמו :פיהוקים רבים עייפות תשישות בחילות הרגשה כללית מאוד לא טובה.. ואפילו קצת קשה לנשום.. היום לא לקחתי אני רוצה לקחת מחר...
    והוא רשם לי שאחרי יומיים אני צריכה לקחת שניים ביחד ....
    התופעות לוואי יהיו הרבה זמן? אני ממש מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    10/05/2011

שלום.. יש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בתרופה בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה, דיכאון ותסמינים גופניים (כמו שתיארת). במידה וקיים מרכיב של חרדה דיכאון ותסמינים גופניים בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס) למשך תקופה קצרה .תנסי לטול את התרופה בשעות הערב. תדברי עם פסיכאטר המטפל
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי גם קלונקס

דיאן לב
    10/05/2011

ועדיין אני מרגישה את כל מה שאמרתי... הכי מטריד אותי הקשיי נשימה... ניסיתי לדבר איתו אתמול והיום היה חופש אני מקווה שמחר אני יתפוס אותו... המשכתי עם הכדורים פספסתי יום זה כל כך גרוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו